Anmeldelse af bogen: “Kaninen der så gerne vil sove”

Esme Emma Sutcu har testet bogen “Kaninen der så gerne vil sove” med sin datter på fem år.

Kaninen der så gerne vil sove

Sidste år var min datter og jeg til lanceringen af den nye bog “Kaninen der så gerne vil sove”. Den er skrevet af en svensk læge, som har undersøgt, hvordan børn hurtigst og bedst muligt falder i søvn. Og det er så der kommet denne bog ud af, som har taget alverdens småbørnsforældre med storm. Vi har prøvet den herhjemme.

 • Funktionalitet: 4
  Virker den? Det er altid det første, folk spørger, når jeg siger, vi har testet den. Og ja. Det gør den. Det første jeg bemærkede er, at der ikke er særlig mange billeder i den. Allerede der plejer min datter at stå lidt af. Men historien er ret god, så det gik alligevel.
 • Nødvendighed: 3
  Har dit barn svært ved at sove, så ja, så er den ultra vigtig. Men mit barn har faktisk aldrig haft svært ved at falde i søvn. Ja, hun brokker sig hver aften, når hun skal i seng, for hun vil gerne blive oppe og lege. Og helt indtil hun ligger i sengen gør hun alt for at undgå at skulle sove. Men når først hendes hoved rammer puden, så går hun altid ud som et lys indenfor ti minutter. Så for os er denne bog ikke vildt nødvendig for at kunne sove.
 • Kvalitet: 4
  Jeg synes, indholdet og historien er god. Det er ret originalt at skabe en bog ud fra videnskabelige undersøgelser. Men netop derfor, mangler jeg lidt mere fantasi i historien.
 • Pris: 4
  Bogen koster 99 kr i boghandlen. Det er faktisk ret billigt, når den er så effektiv.

2 comments / Add your comment below

 1. Jeg købte den, prøvede den og må indrømme, at jeg tænkte “ja… den er da skrevet så lang og kedelig at alle falder i søvn til den”. Hvis vi andre skrev så lang og kedelig en historie, så falder man i søvn. Problemet er at børnene synes den er så kedelig, at de ikke gider høre den 😀

  1. Hej Morten. Ja, den er meget lang. Men min datter er ret glad for historien. Men jeg må indrømme, at jeg også synes, den er kedelig. Og det er altså bare ret vigtigt, at forælderen der læser bogen, egentlig også føler historien, ik? 🙂

Skriv et svar