NORMAL – Et univers af lækre produkter til lave priser for hele familien

NORMAL test anmeldelse morblogger
Vidste du, at man også kan købe bleer og MAM sutter i NORMAL? Det har Karina fra Mortotten gjort.

Hvis du gerne vil handle til hele familien for en lav pris, så tag på opdagelse i NORMAL, og lad dig friste af deres store udvalg af alt fra økologiske specialvarer, beauty, slik, hygiejneprodukter og husholdningsartikler til pynt og smykker. Momsterne har været en tur i NORMAL for at blive klogere på, hvad det helt præcist er, NORMAL kan tilbyde børnefamilien. Læs med lige her og find ud af, hvad de synes om butikken, der har taget Danmark med storm.

Med i testen var følgende tre bloggere:

1. blogger // Malene fra Åndehuller

NORMAL test anmeldelse morblogger
Malenes datter ser skøn ud med makeup fra NORMAL

Lad os slå det fast med det samme: Jeg ELSKER at handle i NORMAL. Dybt og inderligt. Man kan ikke kun finde gængse varer til den halve pris, man kan også finde specialvarer som slik, økologi, parfume, make-up, husholdningsprodukter, fødselsdagsfejring, mad og plejeprodukter til din baby, din kat, dig selv…. Alt. Jeg handlede lidt spredt i forbindelse med denne test. Mest til mig selv: Makeup og ”personlig pleje”. Til Noah købte jeg en voks og et matematik-sæt. Til Sophia, en mini hårbørste, to lusekamme (bare for at have dem), og til Jeppe et kæmpe viskelæder som en lille gimmick.

 • Funktionalitet: 5 ud af 5
  Altså det er jo lige ud af landevejen. Butikken er nem at overskue med lækker opsætning, klar skiltning og hjælpsomt personale. Nemmere bliver det ikke. Man kan vælge både en lille og en stor kurv til at handle i og så er det ellers bare med at give den gas. Faktisk er det SÅ billigt, at man skal passe lidt på: Det er enormt fristende bare at skovle ned i kurven, for her er vitterligt alt, hvad hjertet begærer. Ud over madvarer, så kan du snildt handle ind til husholdningen også. Jeg kunne dog godt savne, at det var lidt lettere at gennemskue det rene, økologiske og parfumefri sortiment inden for hygiejne- og plejeprodukter. Det tog lang tid at gennemgå varemærkerne, og så tålmodig er jeg normalt ikke, når jeg handler. I Middelfart ligger NORMAL helt perfekt i hjertet af byen med gode muligheder ifht. parkeringsmuligheder. Åbningstiderne er rimelig normale ifht. andre butikker, så jeg er en glad kunde.
 • Nødvendighed: 5 ud af 5
  Jeg kan jo ikke leve uden – og jeg kommer til at handle der, alt det jeg kan fremover. Det giver slet ikke mening at betale det dobbelte andre steder, især når det rent faktisk kan fås på ét samlet sted. Det var en opdagelsesrejse at gå mellem hylderne, og der er flere ting, jeg gerne vil prøve i fremtiden. Særligt fra deres økologiske sortiment. Jeg kan godt lide at spare penge, men jeg er også vild med, at jeg kan få det hele ét sted – og jeg går op i, at produkterne er i orden. Jeg har sart hud, fintfølende sanser og en stædig samvittighed. Jeg skal SÅ meget tilbage og købe bambustandbørster til hele familien. De var endda i flere størrelser og farver. Okay, der er mange ting, jeg skal tilbage og have fingrene i.
 • Kvalitet: 5 ud af 5
  Produkterne holder, hvad de lover. Kvaliteten har været i top, og jeg har virkelig nydt at teste dem. Makeuppen har ikke generet min hud overhovedet, tværtimod har den været utroligt behagelig at have på, så den har holdt flot hele dagen og virkelig givet mig et tiltrængt boost. Jeg elsker cremerne, konjac svampen, tørshampooen – det hele.
 • Pris: 5 ud af 5
  Det er jo bragende billigt, så det slår alt. Samtidig er der troligt testere i hele butikken, så man har en reel chance for at danne sig en mening om tingene. Det bliver svært for andre butikker at matche dem, faktisk umuligt. Her får man en fysisk butik, hvor man kan se, røre og prøve, der er alt, man drømmer om – og så er det til halv pris.

2. blogger // Camilla fra CamamaMilla 

NORMAL test anmeldelse morblogger
Camilla på vej hjem med en pose fuld af lækre produkter fra NORMAL

Det har været interessant for min familie at blive sluppet løs i NORMAL med de knivskarpe, kritiske forbrugerbriller på. Jeg vil gerne afsløre med det samme, at vi ELSKER NORMAL. Kombinationen af de mange dagligvarer til gode priser, specialiteterne, de sjove og anderledes ting, og alle de varer, som vi ikke står og mangler, men alligevel køber. Jeg er faldet pladask for deres hårprodukter fra Inecto, der dufter skønt af kokos. De er billige, men rigtig gode. Fodmaskerne af mærket PURE & CARE er også en af de ting, der altid kommer med hjem i kurven – ud over de “kedelige” ting, som billige opvasketabs, sæbe, tandpasta, krydderier, tamponer,  osv, som er dem, der ryger flest af i kurven. Og så har de altså også nogle rigtig fine spænder og elastikker til billige penge. Det er et must, når man har en tøset børnehavepige, der smider hårdimserne væk hver eneste dag

 • Funktionalitet: 4 ud af 5
  Vores lokale NORMAL hører til de mindste af kædens mange butikker, men alligevel har de altid de ting, som vi mangler. Udvalget af varer er kæmpe stort, men alligevel er butikken altid overskuelig, logisk indrettet og nem at finde rundt i. Faktisk forstår jeg næsten ikke, hvordan de får plads til så mange forskellige ting!
  Butikken ligger meget centralt placeret, hvilket er et hit for en travl børnefamilie, da vi altid kan gøre flere ærinder på samme tid. Det eneste minus for mig er, at de ikke har indkøbsvogne, så jeg er nødt til, at have en klapvogn med til vores yngste, der endnu ikke kan gå.
 • Nødvendighed: 3 ud af 5
  Det er jo ikke fordi, at vi ikke kan handle vores varer andre steder – men for os er det da helt sikkert et kæmpe plus, at vi kan handle både dagligvarer, beauty stuff og alt det løse i en butik, i stedet for at skulle flere forskellige steder hen. Så vi sparer ikke blot penge, men også kostbar tid.
 • Kvalitet: 4 ud af 5
  Kvaliteten af varerne hos NORMAL kan man umuligt bedømme samlet, da der jo er mange forskellige ting og kategorier. Så når jeg alligevel giver høje point er det fordi, at de har rigtig mange gode og kendte brands, der til trods for deres lavere pris stadig er af samme høje kvalitet, som i andre butikker. Jeg kan fx købe den samme hårkur, som min frisør også sælger i salonen.
 • Pris: 5 ud af 5
  Hos NORMAL er jeg aldrig bange for, at komme til, at betale for meget for varerne – de har nemlig altid faste lave priser. Faktisk er det ofte lige så billigt at handle i NORMAL, som hvis vi kører i grænsebutikkerne. Her sparer vi ovenikøbet en lang køretur.

3. blogger // Dorthe og Anne fra FantasiFabrikken

NORMAL test anmeldelse morblogger
Anne og Dortes piger på tøseshopping i NORMAL

NORMAL havde inviteret på shoppetur, så vi pakkede pigerne og drog afsted på tøsetur. Den fik ikke for lidt på shoppekontoen med glimmer, hårpynt, neglelak og alt andet små piger syntes er en drøm. Vi havde en fest dagene efter, hvor alle tingene flittigt er blevet afprøvet og smagt. NORMALs butikkoncept er, at de køber varer direkte ved distributørerne og undgår derved de dyre mellemled.

 • Funktionalitet: 5 ud af 5
  NORMAL er blevet en butik vi lige skal ind og tjekke ud hver gang vi går forbi. Det er fedt, at de både har standardvarer og et skiftende sortiment. Udvalget er stort og man kan få lang tid til at gå med at kigge på alle deres varer. Når man som vores piger er 4 og 5 år, så er det altså fedt, at man kan få neglelak i alle verdens farver og med masser af glimmer. Imens kan man som mor handle rengøringsmidler, plejeprodukter eller pynt til den næste fødselsdagsfest. Butikken fremstår stor og lys – hvilket er gældende for de forskellige NORMAL butikker vi har besøgt. Bare inde i Aarhus midtby er der 3 NORMAL butikker med lange åbningstider, så der er ikke nogen undskyldning for ikke lige at stikke hovedet ind. Man bliver guidet igennem butikken, hvis man følger gangen rundt. Undervejes hænger der mange sjove citater omkring dagligdagen – lige til at blive i godt humør af. 
 • Nødvendighed: 3 ud af 5
  Man kan få rigtig mange fine ting, som er brugbare i en hverdag, både med og uden børn. De har alt til rengøring, tøjvask og diverse kvalitetscremer og hårpynt. Derudover har de festartikler, badebleer, sutter og alt andet en nybagt mor har brug for inkl. uld ammeindlæg. Og så må vi ikke glemme at nævne deres slikafdeling med spændende varianter af mærkevareslik. Alt i alt mange nødvendige produkter af god kvalitet men til billigere penge.  Og når man er pyntepiger på 4 og 5 år, er glimmer og glitter en stor nødvendighed i hverdagen, hvilket de fik tilfredsstillet i afdelingen med neglelak og hårpynt.
 • Kvalitet: 3 ud af 5
  NORMAL har mange kendte mærkevarer, som er præcis samme kvalitet, som hvis man køber dem i alle mulige andre butikker. Men derudover har de også andre småting såsom hårelastikker og lignende, som fungerer lige som de skal – og når man har små piger bliver de altså udsat for lidt af hvert. Med populære mærkevarer følger ofte kvalitet, og mærkevarer har de masser af. Der var også en del anderledes varianter af eksempelvis slikkepinde. Altid spændende og populært hos børnene.
 • Pris: 5 ud af 5
  Som NORMAL selv siger: Normale ting til unormale priser. Og det må man sige de overholder. Priserne på varerne ligger generelt en del under, hvad andre butikker udbyder dem til.
NORMAL test anmeldelse morblogger

Den samlede vurdering af NORMAL er 17,2 ud af 20.

 • Funktionalitet: 4,6 ud af 5
 • Nødvendighed: 3,6 ud af 5
 • Kvalitet: 4 ud af 5
 • Pris: 5 ud af 5

Skriv et svar