Sovetid med CEPELO Kids

Lenettes søn får sig en lur sammen med sovebamsen i barnevognen.

Hvem ønsker ikke at give sine børn en dejlig, tryg og hyggelig puttetid, når det er tid til at falde til ro? Den trætte Momster-mor gør i hvert fald. Og nu er der hjælp at hente. CEPELO Kids har med deres store udvalg af søde og bløde sove-gadgets til den hyggelige sovetid, hjulpet momsterne og deres unger med putningen de sidste par uger.

Alle børn og mødre er heldigvis forskellige på deres helt egen måde, når det kommer til, hvad der er vigtigt, når lyset skal slukkes, og det afspejles i anmeldelserne, du kan læse lige her.

MED I TESTEN VAR FØLGENDE TRE MØDRE: 

1. mor // Lena fra Lena Therling

Allerede da jeg læste om produkterne på Cepelo Kids, var jeg sikker på, at de ville være et hit herhjemme. Vi skulle teste to ting til at gøre putningen hyggeligere og lidt sjovere, samt hjælpe med forståelsen af nat og dag. EN bamse og et ur. Hver aften når Bertram skal i seng, tager han bamsen, som er dejlig lun efter en tur i ovnen, med sig under armen og klar til at sove. På bordet ved siden af sengen står uret, hvor han kan se, at kaninen, som er på billedet, lyser svagt. Vi snakker om, at når dagen er slut, og man har leget og grint, så er det tid til at sove, så man kan være frisk og klar til en dag igen i morgen. Han kigger på kaninen og siger: sove som kaninen… Årrh mega sødt. Jeg ved godt, at han ikke helt forstår forskellen på nat og dag, og han er også kun lidt over 2 år. Men han ved, at han skal gøre det samme som kaninen, og det er nu hyggeligt. Når vi så står op igen, snakker vi om, at kaninen også er vågnet og skal op og lege. Så en god oplevelse herfra. Det er børnevenlige produkter, som giver mening ved vores putning om aftenen.

 • Funktionalitet: 5 ud af 5

Bamsen er virkelig smart, og jeg er stor fan. Den fås i mange forskellige modeller, så chancen for at finde en som vil falde i det enkeltes barns smag er stor. Den er i super god kvalitet, og det mærker man lige så snart, man får den i hænderne. Man kan anvende den som en almindelig bamse, og så har den jo to smarte funktioner, som gør, at den kan varmes op og køles ned. Både varmen og kulden holder i 25 min tid, så det er ikke kun en 30 sekunders oplevelse. Uret er let at indstille, og har mange gode funktioner. Man kan stille på lysstyrken, så det passer ind i hvad dit barn er vant til, hvis man skulle skifte den ud med en evt. våge/nat lampe. Den har almindelig alarm til vækkeurs-funktion, som er god til større børn, der evt. skal lære at stå op selv. Den største og bedste funktion er klart efter min mening, snakken om nat og dag, at være aktiv og at hvile. At give forståelse for at “andre” også skal sove, det er ikke kun Bertram, som skal sove og derved går glip af alt det sjove. Det kan både stå og hænges op alt efter hvordan man vil bruge det og hvor det skal være i forhold til barnets seng. Der er strømstik med, så man skal ikke bøvle med at skifte batteri. Derved slipper man for, at det ikke går i stå, eller pludselig ikke lyser når man skal til at putte barnet.

 • Nødvendighed: 3 ud af 5

Begge produkter er jo ikke livsnødvendige, men klart noget mange vil kunne bruge. En sovebamse har næsten alle børn, så hvorfor ikke give dem en, som har flere funktioner? Bertram har brugt den da han lå syg med feber, han synes det var så skønt at ligge hovedet på en kølig bamse. Og ellers her i de kolde måneder, hvor der er rart med lidt at varme sig på, og bamsen kan give begge muligheder. Uret kan bruges som en vågelampe til de mindre børn, man kan selv stille på lysstyrken, så det er ret smart. Uret er en sjov og god idé, til børn over 2 år, som begynder at få en forståelse af nat og dag. Vi har brugt vores ur hver aften. Man kan sagtens putte sine børn i seng uden, og er derfor ikke super nødvendigt, og den er jo ikke med til at få mit barn til at sove bedre. Men det er med til, at han synes, det er sjovt at skulle gøre det samme som kaninen, og derfor lidt lettere at få ham i seng. Og hvorfor ikke gøre det sjovere og lettere for både mor og barn?

 • Kvalitet: 5 ud af 5

Kvaliteten på begge ting er helt i top. Man kan mærke på bamsen, at den kan holde til noget. Man har ikke fornemmelsen af, at man skal være ekstra forsigtig eller at den skulle gå i stykker efter tre måneder. Den virker slidstræk. Hvilket er dejligt, når børn både savler, svinger, kaster, leger osv. med dem. Uret er også super fin kvalitet, vores er røget på gulvet to gange, da min søn så gerne vil pege på den sovende kanin og fortælle om den. Og der er ikke kommet en skramme.

 • Pris: 4 ud af 5

Prisen for både bamse og ur, er måske i den lidt dyre ende, men jeg synes den er helt fair. Kvaliteten er derefter. Og hvis man sammenlinger bamsen med så mange andre bamser, som Jellycat og andre mærker, er den her bamse klart bedre og her får man efter min mening mere for pengene.

Lenas søn holder spændt øje med opvarmningen af bamsen i ovnen.

2. mor // Lenette fra Lenettes Liv

Jeg er så glad for især at have fået lov til at teste bamsen fra CEPELO Kids! Nohr er en rigtig hyggetrold og ekstremt tryghedssøgende om natten! Så at få lov til at afprøve en bamse, der kan varmes, har været perfekt. Nohr har aldrig været så interesseret i bamser, men da han så denne komme ud af kassen, tog han den i armene og gav den en krammer med det samme. Det var dejligt at se. Han har også været meget interesseret i uret. Det var rigtig sjovt at dreje billedskiven og tage den ud og i! 

 • Funktionalitet: 5 ud af 5

Jeg er vild med konceptet om en bamse, der kan varmes! Det gør det altså bare lidt mere hyggeligt, at ligge og putte, når man har noget lunt at ligge med! Uret kan jeg også godt se en idé i, men jeg har ikke været så begejstret for vågelyset i den. Den har et meget blåligt lys, som jeg ikke er fan af når man skal sove. Her skal det være mere varme og orangelignende farver, synes jeg. Men bamsen har jeg været fuldstændig vild med! Nohr var også lettere begejstret for den i starten. Men der er altså ikke noget, der kan konkurrere med hans dyne!

 • Nødvendighed: 3 ud af 5

Begge produkter vurderer jeg til at være noget man køber, hvis man godt kan lide at gøre lidt ekstra ud af putningen. Man kan godt undvære dem, men hvis man bruger dem, og barnet ikke kan undvære dem, så er de jo livsnødvendige! Jeg er vild med, at man både kan varme og køle bamsen, for det gør den for mig mere nødvendig ved f.eks. sygdom. Uret synes jeg giver rigtig god mening når barnet er ældre, og kan kigge på uret og se, om det snart skal stå op. Jeg er generelt vild med piktogrammer, der gør hverdagen mere gennemskuelig for de små! Så på det punkt synes jeg klart uret er lidt mere nødvendig.

 • Kvalitet: 4 ud af 5

Bamsen var jeg lidt bekymret for skulle få brændemærker i mikroovnen, eller på anden vis få mén efter de første gange den var blevet opvarmet. Men der er intet at se efter, og den får en behagelig varme efter kun 1 minut. Hvis man lige ryster den lidt efter, så kan man fordele varmen endnu mere, så den bliver lækker lun over det hele. Jeg kan godt lide, at den vejer lidt, for det gør den lidt livagtig. Uret er lidt billig-plastik-agtigt, men den lyser fint. Jeg synes, det har været lidt svært at indstille, hvis man skal bruge den todelte funktion.

 • Pris: 4 ud af 5

Bamsen har en helt fair pris! Det er noget lignende hvad de fleste bamser koster, hvis man vil have de kendte mærker i hvert fald. Men her får man bare lige en funktion i bamsen udover. Uret synes jeg er lidt pebret. Men måske er det fordi jeg ikke er helt så imponeret over kvaliteten af det. Men hvis jeg søgte en ting som skulle gøre overgangen fra nat til dag mere tydelig, havde jeg ikke valgt at købe dette ur.

3. mor // Anne-Sofie fra Momsterkontoret

Hjemme hos os byder sove- og puttetid altid på lidt af hvert. Til tider kan det være et af de mere kaotiske tidpunkter på dagen. Det er ikke altid, at “Bjørnen sover” virker, når man ligger der i bælderragende mørke og ikke kan finde ungen, fordi man intet kan se. Og det er heller ikke altid, at det er lige fedt, at ungen skal ligge og pille en i ansigtet, indtil han sover. Derfor synes jeg, det er megafedt, at vi har fået lov at teste Kid’sleep Classic, som er et vækkeur og en varmebamse fra CEPELO Kids, som måske kan hjælpe os med at gøre den daglige puttetid mere behagelig og gøre sovetiden bedre for både mit barn og jeg. 

 • Funktionalitet: 4 ud af 5

Kid’Sleep Classic er et vækkeur, fra CEPELO Kids, til de små, som viser dit barn hvornår det er tid til at sove og hvornår det er tid til at stå op. Vækkeuret kan faktisk også bruges fra fødslen som en vågelampe, og når dit barn så bliver større kan det bruges til sovetræning. Da jeg ikke ligefrem er den tekniske type eller den tålmodige type, for den sagsskyld, var det utrolig befriende at vækkeuret og dets funktioner var nemme at gå til og nemme at finde ud af. Det tog ikke mere end et par minutter at få det installeret med den præcise tid og sat de forskellige alarmer, også var det faktisk klar til natten. Udover Kid’sleep Classic testede vi også en Habibi varmebamse, som selvfølgelig kan varmes op, men også køles ned, alt efter dit barns behov. Sebastian fik en super cute drage og dragen er blot en af mange dyr af varmebamser, som man kan finde inde op CEPELO Kids’ webshop. Bamsen kan både varmes i mikroovn og almindelig ovn. Den fik 10 min. på 80 grader i ovnen, også var den klar.

 • Nødvendighed:  4 ud af 5

I og med at Sebastian er 1 år og et par måneder, føler jeg ikke at vækkeuret har den helt store nødvendighed for os lige nu. Han forstår ikke idéen med vækkeuret og er mest bare betaget af lyset. Til gengæld er jeg ret vild med, at det også kan bruges som en vågekampe. Så er der altid et hyggeligt lysskær og noget at gå efter, når man vågner om natten og ingenting kan se.  Dog vil jeg sige, at jeg sagtens kunne forstille mig, at det bliver et hit når han bliver ældre og skal til at sove på sit eget værelse. Der vil vækkeuret være god som vågelampe, der kan give noget tryghed, men også til at fortælle ham om det er nat eller dag, hvis han vågner og er forvirret over tiden. Til at starte med var jeg umiddelbart lidt skeptisk overfor bamsen. Sebastian er normalt fløjtende ligeglad med bamser, men fordi bamsen kan varmes op, var det ligesom om, at varmen fik ham til at føle, at det var min kind han lå og puttede med og det var ret genialt. Udover det er det også smart, at bamsen kan køles ned, hvis dit barn fx. har feber. 

 • Kvalitet: 3 ud af 5

Jeg synes godt, at kvaliteten af Kid’sleep kunne være bedre. Den er lavet af en form for tynd plastik hvilket gør, at den ikke er særlig robust. Udover det, er den lidt vakkelvorn og bøvlede en del med at få den til at stå ordenligt uden at vælte. Varmebamsen var en helt anden sag. Den er lavet af 100 % naturlige hirsefrø, den er dejlig blød og så er der den lille bonus feature, at den dufter super lækkert og friskt.

 • Pris: 4 ud af 5

Varmebamsen koster den nette sum af 279,95 kr. Men det synes jeg er helt fair og jeg kunne snildt finde på at købe den som en gave/julegave, da det er god funktionalitet og god kvalitet pakket ind i en cute bamse, som ungerne kan lide. Vækkeuret koster 399,95 kr, hvilket jeg egentlig også synes er en fair pris. Hvis det er relevant for ens barn, synes jeg helt klart man får noget for pengene. 

Samlet vurdering af CEPELO Kids’ udvalg til sovetid:

 • Funktionalitet: 14 ud af 15
 • Nødvendighed: 10 ud af 15
 • Kvalitet: 12 ud af 15
 • Pris: 12 ud af 15

Den samlede karakter er: 48 ud af 60

Skriv et svar