Momsterne viser, hvad der gemmer sig i månedskasserne fra My og Mad

Camillas børn i fuld gang med at tjekke månedskassen fra My og Mad ud.

Står du og mangler inspiration til ungernes måltider? Så er det nu, du skal læse med. Momsterne og deres børn har nemlig testet månedskasser fra My og Mad. Så hvis du også er sulten efter at finde ud af, hvad kassen gemmer på af spændende ting og sager, så læs med her og find ud af det.

MED I TESTEN VAR FØLGENDE TRE MØDRE:

Mor 1 // Leah fra Leah Rundblad

Anna Oline ser glad og tilfreds ud med det store udvalg af lækre sager.

Det at kombinere min datters alt for stærke ”kan-selv-vil-selv-personlighed” med noget mad, som hun rent faktisk kan spise selv med hendes, indtil fornyligt ret tandløse mund, har altså været en udfordring i et stykke tid. Min største udfordring har nok været at være kreativ og sørge for en god variation i maden, så det ikke bare bliver den samme rugbrødsmad med leverståhej og agurkestave hver eneste dag.

Derfor var det virkelig som en gave sendt fra himlen, da vi blev tilbudt at teste en ret lækker månedskasse fra ”My & Mad”. Og jeg må så sandelig indrømme, at den har åbnet mine øjne for, hvordan jeg kan variere min datters måltider, så hun får et større udbytte ud af dem ift. mæthed og den sanselige oplevelse, der bør være forbundet med et måltid. Og så endda uden, at det kræver en masse tid i køkkenet.

Funktionalitet: 5 ud af 5
Det absolut første jeg tænkte, da jeg blev præsenteret for My & Mad og deres smarte koncept var: ”Hvorfor er det ikke mig, der har fået den geniale idé?”. En månedskasse med mad, hvor indholdet er nøje udvalgt – både ernærings -og udviklingsmæssigt – til barnets alder, så der både er et supplement eller et alternativ til den hjemmelavede mad, som resten af familien spiser. Det er simpelthen smart!
I kassen modtog vi alt fra færdiglavede retter, pulvergrød, frugt -og grøntsagsmos og diverse snacks. Lækre økologiske produkter, der har fungeret som måltider i sig selv, men også som mellemmåltider på farten og supplement til den mad, som vi spiser. Jeg synes, det er rart ind i mellem at kunne lave noget aftensmad, som ikke nødvendigvis er super børnevenligt og så vide, at jeg kan tilbyde min datter noget helt andet eller blot noget supplerende ved siden af. Igen uden at det altid er det samme, hun bliver tilbudt, fordi jeg ikke altid evner at være kreativ nok til at variere det. Det behøver bestemt ikke længere være en bekymring med sådan en fyldt måltidskasse ved hånden.  
Anna Oline har været svært begejstret for langt de fleste af produkterne. Noget af det var allerede bekendt for hende, mens noget andet var helt nyt og derfor ret spændende at smage på. Nogle af produkterne faldt mere i hendes smag end andre, men fælles for alle er, at det har udfordret både hendes smags-, lugte- og følesans, da hun både har smagt og rørt ved noget mad, som hun ikke er vant til. Det har været rigtig fint at opleve, hvilke ting hun rigtig godt kan lide, hvilke ting hun ikke bryder sig om og hvilke ting, der udfordrer hendes motorik, når hendes ”kan-selv-vil-selv-personlighed” har givet sig i kast med alt den nye mad fra måltidskassen.

Nødvendighed: 4 ud af 5
Det er jo ikke fordi, at man ikke sagtens kan tilbyde sit barn en god varieret kost uden sådan en måltidskasse. Men, for ja, der er et men. Hvis man er en smule ligesom, jeg selv er, så kan man nok godt være lidt tilbøjelig til at køre lidt rundt i de samme retter – både til sig selv og sit barn – i den travle, rutinepræget hverdag. En måltidskasse som den fra My & Mad er i den grad med til at forhindre dette. Jeg kan sagtens forestille mig, at det ikke er sidste gang, at vi skal have sådan en måltidskasse hjem til Anna Oline. Den har simpelthen gjort det alt for let for os at tilbyde hende en spændende, udfordrende og varieret kost.

Kvalitet: 5 ud af 5
Nu skal I lige høre her, venner. Jeg blev faktisk oprigtigt overrasket over, hvor meget der fulgte med i sådan en måltidskasse. Kassen til babyer på 10 mdr. indeholder 2 pakker pulvergrød, 6 stk. grøntsagsmos og frugtmos, 3 spiseklare måltider og 3 snackprodukter. Det er altså mange gode produkter, og i flere af dem er der også til flere måltider end blot ét. Foruden de lækre produkter fulgte der også en lille gave med til Anna Oline. Et lille stykke legetøj med en personlig hilsen. Kæmpe plus i min bog for dét. Alle produkterne er økologiske og afgjort af rigtig fin kvalitet. Måltidskasserne sammensættes desuden efter Sundhedsstyrelsens officielle anbefalinger, og så er de tilpasset barnets alder både ernærings- og udviklingsmæssigt. Jeg er fan!

Pris: 5 ud af 5
En måltidskasse fra My & Mad koster 299 kroner. I mine ører, og med en smule hovedregning, synes jeg faktisk, at det er en rimelig pris. Det er ikke mit indtryk, at der findes så mange andre virksomheder, der tilbyder samme service, så det er svært at sammenligne med noget. Men jeg synes, at 299 kroner er godt givet ud for så meget mad. Måltidskassen har faktisk snart holdt en måneds tid her hjemme ved os. Og den er ikke sluppet op endnu. Jeg synes virkelig, at indholdet i måltidskassen er rigtig god kvalitet for pengene, og så var der i hvert fald rigeligt med mad.M

Mor 2 // Trine fra Septemberbørn

Trines datter har fået fingrene i en lækker frugtmos med fuldkorn.

“Det er satme smart og moderne. Snacks og mellemmåltider til døren”. Jeg har modtaget en snackkasse til seje børn 2 fra My & Mad, og vi elsker den herhjemme. Lækre, økologiske snacks lige til at tage med på farten. På gåturen, i bilen, i legestue eller bare til en lille eftermiddagssnack.

Funktionalitet: 4 ud af 5
Konceptet er genialt. Dejlige, økologiske produkter i mange varianter leveret lige til døren. Vigga var solgt fra start og har nysgerrigt og interesseret smagt på det hele. Det er netop det, jeg synes er genialt ved indholdet af kassen, at børnene bliver udfordret på deres smagsoplevelser pga. de mange varianter samtidig med, det virker indbydende for børnene at smage på. Men hvilken 2-årige er ikke begejstret, når pakken også indeholder en lille overraskelse? Her modtog vi en yoghurt af træ til legekøkkenet og det faldt i god jord. Man kan vælge at modtage 1 kasse om måneden. Men man kan også vælge, at det kun skal være hver 2. måned, hvis man ikke vil give 299 kr for snacks og mellemmåltider til sit barn hver måned.

Nødvendighed: 3 ud af 5
Jeg synes, det har været spændende at modtage månedskassen fra My & Mad. Specielt fordi vi har prøvet nogle varianter af snacks, som vi ellers ikke ville have prøvet. Vi har nydt godt af kassen, når vi har været i legestue og lige skulle have noget ekstra godt med i madpakken. Det har også været dejligt, når vi har været på ture, lige at putte lidt snacks med i pusletasken. Vi plejer dog altid at købe lidt snacks ind til netop det, men forskellen har været, at det har været noget mere varieret efter vi modtog månedskassen, fremfor når vi selv har købt.

Kvalitet: 4 ud af 5
Det er et lækkert og bredt økologisk udvalg i kassen. Der er noget til enhver smag. Noget til hyggesulten, det lette mellemmåltid og til tørsten. Jeg må dog indrømme, at jeg oplever, at der er en del som min 2-årige ikke kan lide i kassen. Til gengæld er det så dejligt, at man har andre børn i husstanden som glædeligt spiser det. Min 6-årige søn har haft noget af indholdet med i madkasse i skole, og han synes, det har været lækkert på trods af, at kassen var til en 2-årig.

Pris: 3 ud af 5
Vi bruger normalt ikke 299 kr. på snacks og mellemmåltider i husstanden pr. måned og sammenlagt med, at der er noget af indholdet, som ikke falder i god smag, synes jeg, det er dyrt. Jeg synes dog, at hvis man vælger månedskassen hver 2. måned og samtidig har søskende, som også kan have gavn af indholdet, begynder det at være pengene værd. Også ift. at vække børnenes nysgerrighed for andre produkter end det vi forældre tager ned fra hylderne i ren vane, da vi ved, at det er det vores børn kan lide.

Mor 3 // Camilla fra Camamamilla

Der nydes en tiltrængt snack fra månedskassen.

Herhjemme har spiloppen Sille på fire år været så heldig at få lov til at teste et nyt koncept, som passer perfekt til hende. Nemlig en månedskasse fyldt med sunde og økologiske snacks fra My & Mad. Og selvom vi valgte “Snackkassen til de energiske 3, 4 og 5 årige“, så var lillebror på to år lige så begejstret over kassen lækre indhold. Og indholdet er virkelig lækkert – faktisk så lækkert, at de voksne i familien også har prøvesmagt lidt.
My & Mad tilbyder månedskasser med mad, snacks og drikkevarer til børn i alderen 6 måneder til 5 år. Produkterne er nøje udvalgt af deres team, der har ernæringsfaglig baggrund, og der er fokus på kvalitet, smag og økologi, hvilket man tydeligt ser, når man modtager kassen. Kassen vi modtog indeholdt udelukkende snacks/mellemmåltider og drikkevarer.
Herhjemme er vi fan af konceptet, da det for os var tiltrængt med lidt ny inspiration til snacks/mellemmåltider. Iøvrigt har My & Mad en rigtig flot, overskuelig og informativ hjemmeside. 

Funktionalitet 5: ud af 5
Vi er vilde med My & Mads koncept – og jeg overvejer faktisk at tilmelde os deres månedskasse på abonnement. Det er ret genialt med noget ny inspiration, og børnene elsker at prøvesmage de nye produkter, samt gense gode velkendte favoritter. Jeg synes, det er et kæmpe plus, at man også blot kan nøjes med at bestille en enkelt kasse – og ikke nødvendigvis skal abonnere på kasserne.  Der var enkelte produkter i kassen, som den kræsne fireårige ikke var så vild med, men dem slugte lillebror så ivrigt i stedet. Faktisk er indholdet af kassen allerede spist, rub og stub, selvom det kun er tre uger siden, at vi modtog den. Jeg vil lige nævne hjemmesiden igen, da den er virkelig god, overskuelig og funktionel.

Nødvendighed 2: ud af 5
Jeg mener ikke, at en månedskasse som sådan er en nødvendighed i vores liv. Mere en inspirerende og kærkommen luksus, som kan gøre livet lidt nemmere i en travl børnefamilie. Ikke desto mindre, så er det en luksus, som jeg helt sikkert vil gøre brug af. 

Kvalitet: 5 ud af 5
Her indkasserer My & Mad altså toppoint fra mig. Jeg synes simpelthen, at hele konceptet er så gennemført og oser af god kvalitet. Alt, lige fra deres flotte logo, til hjemmeside, infomateriale til de virkelig lækre økologiske produkter – alt går bare op i en højere endhed. 

Pris: 4 ud af 5
En månedskasse koster 299 kr., hvilket jeg synes er en rigtig god pris. Indholdet af kassen, servicen og prisen hænger rigtig godt sammen. Man kan argumentere for, at det er mange penge at bruge på snacks – men det beløb bruger vi altså hurtigt herhjemme i løbet af en måned på de der tre-fire faste snacks, som vi evigt og altid køber.

Vurderingen af månedskasserne fra My og Mad:

  • Funktionalitet: 14 ud af 15
  • Nødvendighed: 9 ud af 15
  • Kvalitet: 14 ud af 15
  • Pris: 12 ud af 15

Den samlede karakter er: 49 ud af 60.

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar