Reducér rengøringen og få mere tid til familien med et QUICK & CLEAN antikalksystem

At skulle bruge mere tid til familien, fordi man bruger mindre tid på rengøring, lyder jo fantastisk, ik? Det er præcis det, som Quick & Clean, et antikalk-system fra BWT, der monteres direkte på bruseslangen i brusekabinen, kan hjælpe med. Ved et simpelt tryk på en knap aktiveres filteret, og vandet i bruseren bliver blødgjort ved at blive kalkreduceret. Det har et hold af vores momsterbloggere testet og her er dommen over dette lille vand-vidunder.

Med i testen var følgende tre bloggerfamilier:

Her kan du læse de tre bloggere og deres families grundige anmeldelser enkeltvis efter at have testet produktet i et par uger. Nederst i indlægget er der mere information om selve produktet.

Blogger 1 // Signe fra En Mors Liv

Vi bor i et område af Danmark, hvor kalkindholdet i vandet er højt, og derfor har vi, indtil nu, brugt skrappe rengøringsmidler for at fjerne kalk fra brusekabinen. Med Quick & Clean burde vi, fremover, kunne nøjes med at skylle brusekabinen af efter hvert bad. Efter en grundig rengøring af brusekabinen monterede vi filtret for at teste det dagligt i den seneste periode.

 • Funktionalitet: 4 ud af 5
  Systemet er nemt at montere. Man skruer, helt simpelt, bare bruserslangen af armaturet, monterer filtret, og skruer slangen på igen. Efter hvert bad har vi skyllet brusekabine- og armatur over med koldt, filtreret, vand, som anbefalet. Det er nemt at tænde filtret. Man trykker bare på knappen midt på. Man kan kun tænde filtret, når vandet er tændt, og det slukker automatisk, når vandet slukkes igen.bDe medfølgende filtre skiftes også nemt. Skulle produktet have 5 point, skulle man fx kunne bruge antikalk-systemet under hele badet. Og så måtte det også gerne være pænere at se på. Det er jo, desværre, ikke nogen skønhedsåbenbaring, selvom der uden tvivl er gjort noget ud af designet også.
 • Nødvendighed: 3 ud af 5
  Quick & Clean er uden tvivl mere ”nice to have” end ”need to have”. Når det er sagt, så er det helt bestemt rart at have. Vi har, indtil nu, skrubbet brusekabinen i Klorin, for at få den gjort ordentligt ren, og hvis BTW-produktet holder, hvad det lover, skulle det ikke længere være nødvendigt. Det ser vi virkelig frem til at slippe for. Produktet scorer tre point, fordi det er ”nice to have” i vores husholdning.
 • Kvalitet: 5 ud af 5
  Vi kan godt se en forskel i den korte periode, vi har testet. Mængden af kalkaflejringer efter den første uges brug er uden tvivl mindre end før. Jeg har lavet en lille test, med den medfølgende teststrimmel til vandhårdhed. Vandet er ikke kalkfrit, som BWT egentlig lover, men vandet er målbart blødere. (Fra middelhårdt, grænsende til hårdt og til blødt, grænsende til middelhårdt vand). Jeg har læst mig til, i udenlandske reviews, at man ved at holde knappen inde under hele afskylningen, kan få helt kalkfrit vand, men jeg synes ikke, vi har haft problemer med, at knappen ”løsnes” under afskylning, så om denne påstand passer, må stå hen i det uvisse.
 • Pris: 5 ud af 5
  På BWTs egen webshop koster antikalk-systemet 613 kroner. Sammenholder man prisen, med det man får, synes jeg, at det er en helt fair pris. Jeg har haft svært ved at finde et helt tilsvarende produkt at sammenligne prisen med.  
Medfølgende teststrimmel, der viser hårdheden af dit vand
Medfølgende teststrimmel, der viser hårdheden af dit vand

Blogger 2 // Peter og Katherina fra Dine, Mine og Vores

Vi har været så heldige, at få lov til at teste Quick & Clean antikalksystem fra BWT. Og vi er blevet positivt overraskede! Vi er 2 voksne og 4 børn i vores lille hjem, så det giver sig selv, at bruseren bliver brugt en del. Og det betyder også, at der skal bruges rigtig meget tid på rengøring. Men det bliver der nu lavet lidt om på. For med det her system sparer vi en god portion tid på rengøringen af bruseren. Tid som nu kan bruges på familien i stedet

 • Funktionalitet: 5 ud af 5
  Hurtigt simpelt og effektivt – og det virker bare! Helt ekstremt nemt at monterer (også selvom man måske ikke lige har hænderne skruet ordentligt på ) Når man er færdig i badet, trykker man på knappen, vasker bruseren ned, og tørrer efter – det tager ca. 5 minutter, og så slipper man for den ekstra rengøring! Fantastisk! er nemt at montere. Man skruer, helt simpelt, bare bruserslangen af armaturet, m
 • Nødvendighed: 5 ud af 5
  Når man er en stor familie, kan det være svært at få tid til det hele, så hvert sekund vundet er en sejr – Og det her sparer os for helt enormt meget rengøring. Er meget glade for vores nye Antikalk system
 • Kvalitet: 4 ud af 5
  Produktet virker, og det holder. Det virker solidt, og man føler ikke det er en omgang billig plastik, man står med i hånden. Men det fylder alligevel ret godt under blandingsbatteriet, og derfor kommer vi ikke helt op på en 5’er.
 • Pris: 4 ud af 5
  Der findes forskellige muligheder ude på markedet, hvis man vil have mindre kalk i vandet, og alt efter hvilket system man vælger, varierer det en hel del i pris. Men det her er absolut i den: billige ende, hvis man ønsker en løsning, som ikke kræver store udskiftninger i badeværelset. Synes dog, at lidt over 600,- kan virke som en stor udskrivning, selvom det tjener sig selv hjem i det lange løb.

Blogger 3 // Julie fra Nogens Mor

Jeg er vild med dette koncept! Jeg er vild med, at der bliver tænkt på, at vi skal passe på vores fine grønne klode, som vi har til låns på ubestemt tid. Quick & Clean fra BWT passer for mig super godt ind i ordsproget “Mange bække små, gør en stor Å”, med det ment at det er muligt at det ikke er her de helt store miljøsyndere bliver bekæmpet, men hvis de fleste starter i det små med en bæredygtig tankegang, kan vi måske i fremtiden få skabet en kulturændring hos den ganske befolkning! Med denne lille smarte anordning slipper man for brug af skrappe afkalkningsmidler i brusekabinen! What’s not to like?

 • Funktionalitet: 5 ud af 5
  Nå, hvordan virker sådan et antikalksystem? Se det spurgte jeg også mig selv om, da jeg fik det ind af døren. Jeg gik igang med at sætte mig ind i funktionaliteten og brugen af systemet. Selve BWT systemerne bygger på forskellige vandbehandlingsteknologier. Ionbytteteknologi, membranteknologi, elektrodeionisering og UV-teknologi. Jeg skal nok sparer jer for en mindre afhandling i vandbehandlingsteknologi, men hvis I er lige så nørdede som jeg, så hop ind på deres hjemmeside og læs mere og deres teknologier! Selve antikalksystemet er en cylinder med udskiftelige filtre. Cylinderen monteres der, hvor bruseslagen normalt sidder fast på blandingsbatteriet og herefter monteres bruseslangen for enden af cylinderen. Det er helt ærligt, idiotsikkert! Jeg kan finde ud af det, så kan alle! Med et lille vrid, drejer du bunden af cylinderen og sætter herefter en filterpatron i cylinderen og skruer bunden på igen. Nu er antikalksystemet klar til brug! Selve brugen af antikalksystemet er heller ikke noget, som kræver, at man har læst en PhD. Efter endt brusebad, trykkes den eneste knap, som cylinderen har ind, og hele brusenichen vaskes ned i kalkfrit vand. Til slut afvaskes armaturet og vandet slukkes, når man mener, man er færdig! Easypeasy. Nu er hele bruseområdet kalkfrit. Jeg er forelsket i antikalksystemet! Jeg er ikke bleg for at indrømme, at jeg har rengøringsvanvid, og med dette system bliver jeg sparet for mange aftørringer af brusenichen. Min mand synes dermed også, at systemet er en vinder.
 • Nødvendighed: 3 ud af 5
  Inden jeg skulle teste det, kendte jeg godt til BWT men ikke til dette system, så der var nødvendigheden der ikke. Men nu vil jeg ikke undvære det. Helt lavpraktisk er jeg vild med ikke at skulle gøre rent hver dag for at mit badeværelse i mine øjne er rent, dernæst er jeg også vild med ikke at skulle være i kontakt med afkalkning – og rengøringsmidler dagligt, og især nu, hvor jeg ammer, synes jeg det er win-win. Til sidst er der hele den miljømæssige del af det, og den tanke kan jeg godt lide! Jeg ved godt, at jeg ikke redder hele verden ved at bruge mindre rengøringsmidler, men hvis jeg kan være med til at ændre tankegangen og kulturen i min lille familie, så har jeg også gjort en forskel! 
 • Kvalitet: 5 ud af 5
  Der er virkelig tænkt over, at det designmæssigt skulle kunne passe ind under stort set alle blandingsbatterier, uden at ligne noget fra det ydre rum! Samtidig virker det fuldstændig upåklageligt! Jeg har ikke gjort rent for kalk i min brusenicher i de knap 2 uger, antikalksystemet har været i brug! Og det er store sager her! Selv min mand siger, at vores bruseniche ser så pæn og ren ud, efter vi er begyndt at bruge antikalksystemet.
 • Pris: 4 ud af 5
  Med i prisen på 613 kr er selve cylinderen og et tilhørende filter. Dette filter skal skiftes hver 1-3. måned, alt afhængigt af hårdheden i vandet i det område man bor. I forhold til de tilsvarende antikalksystemer jeg har fundet på markedet, ligger BWT i den billige ende. Og det gør da bestemt ikke noget, så længe det ikke går ud over funktionalitet og kvalitet!

Samlet vurdering af Quick & Clean fra BWT

 • Funktionalitet: 14 ud af 15 
 • Nødvendighed: 11 ud af 15 
 • Kvalitet: 14 ud af 15 
 • Pris: 13 ud af 15

Den samlede karakter: 52 ud af 60


TESTPRODUKTET

Produktnavn: Quick & Clean fra BWT
Beskrivelse: Med BWT’s Quick & Clean filtersystem klares rengøringen, som kalk- og sæberester, der ofte er synlige i bruser og på armaturer, på et øjeblik med ét enkelt tryk helt uden brug af rengøringsmidler!
Pris: 613 kr
Webshop: Kan købes her lige her