Jumanas smykker vækker den indre kvinde hos vores testmødre

Er du parat til at læse en anmeldelse, der vækker kvinden i dig? Vores testmødre har testet smykker, der er overbeviser dig om, at mor også fortjener at være pæn og lækker. JUMANA er denne uges virksomhed, der ønskede at få vores influenceres take på de smykker, de producerer. Så vi sendte to pakker øreringe til tre heldige mødre, som har sendt os deres grundige og ærlige anmeldelser.

I anmeldelsen møder du følgende tre mødre:

1. Mor // Malene fra Åndehuller

Det lød jo så enkelt og ukompliceret at teste to par øreringe fra JUMANA. Men der er jo intet, der er ukompliceret her i livet, vel? Og jeg måtte da også kaste håndklædet i ringen: For jeg ELSKER dem. De vækkede kvinden i mig. Ikke hende med Q, men en lige så stærk, sexet, yndefuld og livsduelig femininitet, jeg havde glemt. De håndlavede smykker er enkle i designet og æstetisk rigtigt smukke, og jeg vil påstå, at de passer til alt, måske endda allerbedst med jeans eller din yndlings t-shirt.

Funktionalitet: 5 ud af 5
Øreringene kommer i smukke æsker og er lige til at tage på. Det ene par havde en lås, det andet ingen – begge dele fungerede upåklageligt, og man taber dem ikke. Jeg fik et par Store Q øreringe i forsølvet messing – de havde en diameter på 4.5 cm – og jeg har næsten ikke haft dem af siden. Jeg elsker at bære dem på arbejde, hvor de lige giver mit look et ekstra pift, hvad enten det er klassisk eller lidt mere casual. De er tunge, men på en behagelig måde. Helt modsat er det med den forgyldte ørekrog med grøn agat. De er 4 cm i sin fulde længde og helt fjerlette, og jeg glemte helt, at jeg havde dem på. De passer godt til hele min garderobe.

Nødvendighed: 4 ud af 5
Jeg går med smykker hver dag. Jeg ejer dog kun ganske få, og det mere af sentimentale grunde, end jeg føler mig feminin og sexet. Det kunne jeg super godt lide at mærke igen, da jeg prøvede disse. Jeg følte mig velklædt og smuk. Det smittede af på mit humør og hele dagen. Så det er helt sikkert noget, jeg vil gøre meget mere ud af fremover – og jeg vil også have mange flere af smykkerne fra JUMANA. Jeg kan godt lide, at de er unikke (fordi de er håndlavede), designet taler til min personlighed og udtryk – og så er prisen god. Der er ingen tvivl om, at flere af øreringene (og andre smykker) vil komme på ønskesedlen fremover – og min mand kan da lige få et diskret link i messenger.

Kvalitet: 5 ud af 5
Smykkerne er solide og holder formen. Det er jeg meget begejstret for. Det er min oplevelse, at håndlavede smykker tit er ret sårbare, men det er slet ikke et issue her. Jeg blev heller ikke generet af dem, selvom den ene var ret tung, og jeg fik heller ikke eksem eller andre gener. Kvaliteten er helt i top, og der er tænkt over funktionaliteten, fx falder agaten ikke af eller glider op og generer.

Pris: 5 ud af 5
Priserne er helt fair, faktisk helt billig. Den forgyldte ørering med agat koster 289,00 kr. og de store Q øreringe i sølv koster 420,00 kr. Nu er jeg tilfældigvis ret godt inde i, hvad håndarbejde indebærer og kræver i materialer og tid – så jeg synes bestemt, at JUMANA er pengene værd. Dejlige smykker til en god pris.

2. mor // Jane fra World of Jane

Kan man ikke altid lige bruge et par ekstra øreringe? Det synes jeg. Den nemmeste måde at pynte sig lidt ekstra med, er altså for mig nogle fine øreringe. Og de to håndlavede sæt fra JUMANA er bestemt ingen undtagelse. Jeg er vild med, at de kan bruges både til hverdag og hvis man skal ud en aften. Og så er jeg især vild med den sarte rosa farve – jeg har lidt en svaghed for lyserøde nuancer. Og så er guld og rosa bare ret perfekt sammen 

Funktionalitet: 5 ud af 5 
Det ene par, de bølgede guldørestikker, er almindelig ørestikkere, og de har en fin længde og kommer så meget til sin ret, hvis man som mig, har langt hår og lige sætter det op. Det giver en fed effekt, at de bølger og jeg har fået mange kommentarer på, at de er lidt anderledes på den fede måde. Det andet par, forgyldte creoler med rosa glassten, har så fin en størrelse og de er rigtig nemme at tage på. Jeg synes nogle gange, sådan nogle creoler er svære at lukke, men dem her har en fin lukning, der faktisk også holder dem lukket. Min datter Sally har været igang med at rykke lidt i dem, men de er ikke faldet af.

Nødvendighed: 5 ud af 5 
Jeg har stort set altid øreringe på. Det er faktisk lige før, det kan føles helt forkert, når jeg en dag har travlt og glemmer at få øreringe i. Før i tiden havde jeg et hav og små og meget billige øreringe, der farvede ørene og hurtigt gik i stykker. Jo ældre jeg er blevet, har jeg større behov for øreringe der måske koster lidt mere, men som så til gengæld ikke går i stykker.
Jeg synes, at smykkerne fra Jumana er brugbare til flere lejligheder, så skal jeg eksempelvis direkte fra job og ud at spise, så behøver jeg ikke flere sæt øreringe. Det er også ret fedt, at de er håndlavede, så to sæt aldrig er ens.

Kvalitet: 5 ud af 5 
Øreringene er lavet af forgyldt messing og glassten, og jeg synes de er lavet super fint og holder farven. De har en fin størrelse, uden at de blir for store og voldsomme. Det er også størrelsen der gør, at de passer til mange forskellige lejligheder. Og så synes jeg faktisk også, at de passer til mange aldre. Jeg kunne sagtens forstille mig at finde et par til både mig, svigermor og mine veninder hos Jumana. 

Pris: 5 ud af 5 
De bølgede forgyldte messing står til 220,- og creolerne til 199,95,- og jeg synes, det er fine priser, som jeg tænker, de fleste kan være med på. De to par, jeg har modtaget, er bestemt pengene værd og på shoppen hos Jumana er der et stort udvalg af forskellige smykker i flere prisklasser. Jeg synes ikke, 200 bobs er meget for et par øreringe, der faktisk er vildt flotte og håndlavede. Jeg vil rate dette punkt med 5, for jeg er positivt overrasket over både kvalitet og udseende. Og baseret på de positive kommentarer. jeg har fået på dem, så vil jeg helt klart anbefale Jumana og deres fine udvalg. 

3. mor // Michala fra Michala Dennov

Jeg har været så heldig at modtage to par fine øreringe fra JUMANA. Det ene par er de fine bølgede sølv ørestikkere, som er lavet i hodiumforsølvet messing, og det andet par, er de flotte forgyldte creoler med glassten i rosa.

Funktionalitet: 5 ud af 5
Begge par er super nemme at bruge, de er lette at påføre i ørene med almindelige låse. Øreringene er håndlavede, så ikke ét par er ens, hvilket jeg synes er mega fedt, da jeg godt kan lide tanken om, at designeren har siddet med smykkerne i hånden.

Nødvendighed: 4 ud af 5
For mig er smykker rimelig nødvendige, fordi jeg ellers føler mig nøgen uden. Jeg går næsten aldrig udenfor uden at have smykker på. Jeg er mest til små ørestikkere, men fordi de her 2 par ikke er tunge, lægger man ikke mærke til at man har dem på, hvilket jeg er vild med.

Kvalitet: 3 ud af 5
Creolerne, er ikke rosa farvede, som der står i beskrivelsen, men mere gennemsigtige. Det gør bestemt ikke noget, da de er rigtig søde og jeg har haft dem på stort set hver dag, siden jeg modtog dem. Og i og med, at de ikke rigtig er rosa farvet, så passer de også til lidt flere outfits. Dog synes jeg heller ikke rigtig, at de er lavet af glas, hvilket også fremstår i beskrivelsen, og desværre mistede de deres farve allerede efter et par dage. Det virker lidt som om, at begge smykker er lavet af plastik, hvilket jeg synes er lidt ærgerligt, da man lidt forventer noget andet.

Pris: 4 ud af 5
Jeg synes, at prisen er fin i forhold til, at de er håndlavede, og der nok er lagt rigtig meget tid i at lave smykkerne. Men desværre synes jeg ikke, at kvaliteten helt holder i forhold til prisen. Tjek deres side ud Jumanas webshop her for flere flotte smykker.


Samlet vurdering af de håndlavede smykker fra JUMANA:

Funktionalitet: 15 ud af 15

Nødvendighed: 13 ud af 15

Kvalitet: 13 ud af 15

Pris: 14 ud af 15

Den samlede karakter: 55 ud af 60


TESTPRODUKTET

Produktnavn: Håndlavede øreringe
Brand: JUMANA
Beskrivelse: JUMANA er et smykkebrand, der henvender sig til kvinder, der interesserer sig for design og kvalitet for rimelige penge. Enkelthed og æstetik er hovedingredienserne i smykkestilen. Smykkerne har et tidsløst præg, som gør, at de kan bruges både til hverdag og fest. Smykkerne er håndlavede og vi har et lille oplag af hvert smykke, derfor vil du opleve, at hvert smykke er unikt.  
Pris: Øreringene i denne anmeldelse koster fra 199,95 kr – find prisoversigten for alle øreringe her.
WebshopKøb håndlavede smykker fra JUMANA lige her – og husk, at du lige nu kan få 10% rabat på webshoppen ved at bruge koden ‘some’.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar