Momster guider: Indendørs hyggestunder i sommerferien

Kender man det danske vejr ret, vil sommeren også byde på dage med silende regn og rusk, hvor det er sjovest at lave hyggelige aktiviteter indendørs. Vi har derfor samlet fem forskellige produkter, som vores momsterfamilier har testet sammen med deres unger, der passer perfekt til indendørs – klik og bliv inspireret.

1. Badelegetøj til de små vandhunde

Badelegetøjet fra shoppingsitet Watery er et hit.

Selvom det regner udenfor, og vejret ikke er rigtig badevejr, kan du stadig bade i hjemmet. Så længere du har en masse skønt svømmeudstyr og badelegetøj til de mindste, så er det lig med timevis på badeværelset – og så slipper vi forældre for, at ungerne slæber kilovis af sand med fra stranden.

Klik her og læs vores mødres anmeldelser af badelegetøjet.

2. Bounce og leg på den ergonomiske børnesiddebold

Siddebolden kan sagtens bruges aktivt, selvom man passivt ser tv.

Lad ungerne bounce, lege eller slappe af på børnesiddebolden, der holder ungerne aktive, mens de foretager sig noget passivt såsom at se tv. Vores mødre og deres unger har testet den ergonomiske siddebold, og den var et kæmpe hit.

Du kan læse mødrenes anmeldelser af børnesiddebolden lige her.

3. Slap af med lydbogshygge

Mødrene har testet lydbogstjenesten Mofibo.

Hop i hyggetøjet, smid jer på sofaen og sæt gang i lydbøgerne. I dette indlæg byder vi dig på en skønt bogunivers – perfekt hvis du har et hektisk morliv, hvor der ikke altid er tid til at hive en bog frem, eller hvis du vil erstatte højtlæsningen for ungerne med lydbogslytning.

Du kan læse mødrenes anmeldelser lige her.

4. Hyggelæsning og læring med Familien Atom

Bogen Familien Atom giver børn en tidlig og sjov introduktion til fysikkens verden.

Synes du også, at det kan være svært at introducere dit barn til noget så komplekst som fysik? Med bogen Familien Atom bliver både børn og forældre inviteret med på eventyr i fysikkens forunderlige verden. Her er balancen mellem hyggelæsning og læring helt i top.

Klik her og læs vores mødres anmeldelse af den lærerige bog Familien Atom.

5. Bag en kage…eller to

Michelle og sin færdiglavede kreation

Sidst med ikke mindst, er der altid muligheden for at bage en masse lækre kager og andet bagværk. Du kan endda slippe for turen ned til købmanden i regnvejr og bestille en færdiglavet chokoladekagedej, som blot skal smækkes i ovnen og dekoreres med ungernes kreativitet.

Se hvordan Smartbake tog fusen på vores momstertestere lige her.

Skriv et svar