Flying Superkids’ spektakulære show

Meget spændte momsterunger, der skulle møde de seje Flying Superkids

Momster sendte 8 familier til Flying Superkids’ første show i årets sommerturné. Ud fra opslagene på mødrenes sociale medier, var vi ikke i tvivl om, at både børn og voksne havde en fest. Tre af mødrene har hermed skrevet en grundig anmeldelse af både showet og den store familiepark, som turnerer sammen med springgymnasterne. Nede i bunden af anmeldelsen kan du også få fingre i billetter til showet i København 25. juli!

Følgende tre mødre har anmeldt Flying Superkids show samt KIA familiepark:

1. influencer // Sara fra Mama Palbom

Sara og hendes to børn

Passion, max optur og rørende øjeblikke! Da de mange glade gymnaster kom løbende på scenen udstrålende de deres store passion for sporten og igennem hele showet kunne man bare mærke hvor vigtigt det er for dem at være en del af Flying Superkids, det var faktisk virkelig rørende. Inden showet begyndte kom den sødeste og sjoveste bjørn Bobo på scenen. Ja, ikke bare på scenen men rundt til publikum. Den skrupskøre bamsebjørn (Ofelias ord) gik igen igennem hele showet.

Funktionalitet: 5 ud af 5 
Selve showet var fantastisk. Med Nordens første telt uden master kunne alle se hver eneste ting på scenen, det var dejligt! Inden showet var der plads til, at alle børn kunne være i bevægelse i den fantastiske KIA Family Park. Og når nu man er afsted med en 3-årig, som lige har smidt bleen, spotter jeg selvfølgelig, hvor toiletterne var! Og de var ikke til at overse, og der var rigeligt af dem, hvilket er nødvendigt, når barnet pludselig skal tisse!

Nødvendighed: 4 ud af 5
Jeg er vild med at kunne vise mine børn, hvad der kan opnås, hvis man virkelig øver sig. Og at det er fantastisk at have passion for noget! Noget som betyder meget for mig er, at vi som familie kan skabe minder sammen, noget vi kan snakke om længe, og som vi sammen kan mindes med smil og latter.

Kvalitet: 5 ud af 5
Wauw!! Vi har aldrig før set Flying Superkids, men det bliver bestemt ikke sidste gang! Det var så ægte. Man kunne mærke, hvor glade børnene på scenen var, de lavede lige det, som gav mening for dem. Showets vært fik alle i teltet med, og selvom nogle af gymnasterne lavede fejl, så gjorde det absolut ikke noget. Det viste bare, hvor jordnær Flying Superkids er. De er dygtige, men de er altså også bare børn, som elsker at performe og have det sjovt. 

Pris: 4 ud af 5
Priserne går fra 199 til 330 kr pr person. Og det er pengene værd! Det er ikke bare en lille gymnastikopvisning, men det er dygtige børn, som er passionerede. Inden showet har børnene mulighed for at give den gas og være i bevægelse i selve parken, hvilket er mere end kun showet.

2. influencer // Anika fra Anika Berg

Flying Superkids er et fantastisk show, der fanger både børn og voksne. Parken omkring teltet er fyldt op med aktiviteter, som hele familien kan være med til. Vi fik prøvet lidt, men da det regnede, var en del af aktiviteterne lukket.

Funktionalitet: 4 ud af 5
Showet var fantastisk. Parken omkring ville helt sikkert også være fantastisk i godt vejr. Der var mange forskellige aktiviteter, man kunne tage sig til, både i pausen, men også før showet. Parken åbner to timer før showtime, og man kan sagtens få tiden til at gå derude, hvis vejret er godt. Toiletfaciliteterne var også fine, der var sæbe og varmt vand, samt engangsklude til at tørre fingre i, og det kan sådan en som mig rigtig godt lide. Det, der trækker ned, er parkeringen. Havde der været bare mere skiltning i byen, så havde jeg givet 5, men vi brugte lang tid på at finde ud af, hvordan man kom til parkeringen, og det ødelagde lidt stemningen i starten. Parkeringen skal gerne være nem at tilgå og nem at finde, især når man kommer et godt stykke væk fra. I selve teltet er der et godt udsyn, uanset hvor man sidder. De er nemlig gode til at vende scenen i løbet af showet, så alle får set en del fra alle vinkler.

Nødvendighed: 5 ud af 5
Det er super vigtigt for os som familie at have gode oplevelser sammen alle tre, især fordi vi er en familie med et delebarn. Så de der succes oplevelser og generelt bare ting, vi kan lave sammen har rigtig stor betydning for os. Det er en måde at styrke et relativt nyt familiebånd på. 

Kvalitet: 5 ud af 5
På trods af små fejl igennem showet, så var det virkelig godt. Man skal huske på, at det er børn, der laver det, og de optræder live. Det vil give nogle fejl igennem sådan et show, og de var gode til at redde dem hver gang. De hepper på hinanden, og det har stor betydning for energien i teltet. Værten var god til at fange publikums opmærksomhed, og han var god til at fortælle. Han var tidligere Superkid, og vidste lige nøjagtigt, hvad der skulle til for at få alles opmærksomhed. Vi har aldrig været inde at se et show som dette, så har intet at sammenligne med, men godt var det.

Pris: 4 ud af 5
Man kan få pladser i 4 forskellige priskategorier, og der er en pris for handikappede og kørestolsbrugere inkl 1 ledsager. De billigste billetter koster 199 kr, og de dyreste 330 kr. For en familie med meget små midler, kan det være svært at finde pengene til en billet til 190 kr pr person, hvis man er 4-5. Det kan blive rigtig mange penge, og dermed udelukke et bestemt publikum, hvilket jeg synes er ærgerligt. Jeg synes dog, at prisen i forhold til show er fin. Man får, hvad man betaler for og lidt mere til.

3. influencer // Betina fra By Duve

Vi var til Flying Superkids Show med to piger på 4 og 6 år. Hende på 4 år var måske for lille, men hende på 6 år var vild med det. Det var desværre regn, og meget af parken var lukket ned pga sikkerhed. Men da showet sluttede, kom solen, og pigerne ville kunne have brugt hele dagen i aktivitetsparken. Showet var fint, børne var dygtige og der var plads til at lave fejl, det var fedt at se. Der var god betjening ved boderne og mulighed for at hilse på artisterne til sidst.

Funktionalitet: 4 ud af 5
Showet og parken var godt. Ingen tvivl om at Superkids’ene var dygtige. I løbet af showet var der også humor til de voksne. Pigerne grinte og sagde WOW løbende. Men på vejen derhen manglede vi bedre skiltning af indgang og vej til parken, og vi kørte længe rundt for at finde frem.

Nødvendighed: 4 ud af 5
Det betyder meget for mig og for os som familie at få nogle oplevelser sammen, jeg ville måske vente et par år næste gang til ungerne er lidt større. ​Jeg tænker at mine unger ville være lige så glade for en tur i BonBon land, eller på Bakken, som kan gøres for samme beløb. Mine piger synes dog det var sjovt at se showet, da de selv går til gymnastik, og blev inspireret til hvad de selv gerne ville blive bedre til når de igen starter efter sommerferien.

Kvalitet: 4 ud af 5
Inden showet anede jeg ikke, at det “bare” var en almindelig gymnastikforening. Dette kunne også ses, da der var en del fejl og mange scener, der skulle tages om. Men jeg synes, det var godt at vise de børn, der var som publikum, at det er ok at lave fejl, så prøver man bare igen. Pigerne synes det bedste var, når de sang og dansede, lavede lysshow med hulahopringe og når de lavede fjollerier, her blev der grinet højt!

Pris: 3 ud af 5
Priserne kunne godt være lidt lavere i forhold til, at det ikke er et professionelt team, man skal ind at se. Prisen gør i hvert fald, at jeg næste gang, jeg skal se showet, vil være sikker på, at mine børn får nok ud af det, at de er lidt ældre. ​Jeg vil anbefale showet fra 6 år. Normalt sidder min pige på 4 år ret stille, men pga. små pauser under showet, mistede de hende lidt. Vi voksne var dog godt underholdt hele vejen igennem 


Samlet vurdering af Flying Superkids Show: 51 ud af 60

Funktionalitet: 13 ud af 15
Nødvendighed: 13 ud af 15
Kvalitet: 14 ud af 15
Pris: 11 ud af 15


Flying Superkids Show

Produkt: Flying Superkids show samt KIA Family Park
Brand: Flying Superkids
Beskrivelse: Flying Superkids begyndte i 1967 som et gymnastikhold, men har udviklet sig til et internationalt anerkendt gymnastikfænomen. Der er 55 børn og unge i alderen 7-21 år, der skiftes til at optræde. Flying Superkids optræder med et mix af gymnastik, akrobatik, tumbling, sang, dans og ikke mindst spring, der flyver gennem luften i et hæsblæsende tempo. Den to timers lange forestilling indeholder alt fra hulahopringe til breakdance, vilde balanceevner til trippel-saltoer. 
Pris: Priserne varierer fra show til show og går fra 190 kr til 330 kr. Se og køb billetter til kommende shows lige her.


Lige nu kan du også komme til Flying Superkids’s spektakulære show i København. Hop ind på vores Instagramprofil lige her og deltag for at vinde billetter til hele familien.

Skriv et svar