Lækker aftensmad til hele familien på kun et kvarter

Tiden er løbet fra dig, og børnene er hangry! MAD. NU! Kender du det? Ja, du gør! Dette scenarie ender oftest med hurtigt, kedeligt aftensmad. Men vi har en løsning til dig. Ti Momster-influencere har testet takeaway på den gode måde, leveret direkte til døren. Det er mad med friske råvarer, hvor alt, du selv skal gøre, er, at varme maden op i 15-20 minutter. Nemmere bliver det vist ikke.

Ud af de ti mødre, der har testet måltidskasser fra Homemate, kan du hermed læse en uddybende anmeldelse fra tre af mødrene. På instagram kan du finde flere opslag af Homemate og andre tests ved blot at søge #momstertest.

Følgende tre mødre har testet måltider fra Homemate:

1. influencer // Sarah

Jeg synes, Homemate er et super fedt koncept, om man bare vil have lidt hjælp i hverdagen eller få leveret lækkert mad, når man får gæster, så man ikke skal bruge tiden i køkkenet. Eller når man bare vil spise en masse forskelligt sammen. Homemate er overskueligt, nemt, lækkert og med virkelig friske råvarer med masser af smag og farve.  

Funktionalitet: 5 ud af 5
Homemates hjemmeside er super nem at bestille fra, det er overskueligt og brugervenligt. Der er smukke billeder af maden og gode beskrivelser, så man ved, hvad man får og også hvordan man opvarmer maden. Hjemmesiden er inspirerende, og man bliver helt sulten af sidde og kigge deres retter igennem. 

Nødvendighed: 4 ud af 5
I en travl hverdag hvor tid er super vigtig tager madlavningen bare en stor del af tiden man kunne bruge med børnene. Jeg elsker at lave mad, men der er virkelig også mange dage hvor jeg drømmer mig væk i en verden hvor der var en fast “house chef” Det kan man få en snert af med homemate. Så for os er det et fantastisk at man kan få frisk mad leveret der blot skal 20 min i ovnen og så er der serveret. Ud over det er retterne store så man kan sidde og dele sin mad på kryds og tværs. Så får både vi og børnene spist en masse forskelligt. 

Kvalitet: 5 ud af 5
Friske råvarer og masser af farver! Man spiser jo først med øjnene og man kan se at de virkelig sætter en ære i at retterne er præsenteret pænt, med masser af farve i form af friske råvarer så snart man pakker det op. Maden er super lækker!

Pris: 4 ud af 5
Man tænker måske ved første tanke, 450 kr for at få leveret aftensmad til 2 voksne og 2 børn måske er lidt dyrt. Nu spiser vi meget ude og vi kan oftes ikke spise for mindre end 500 kr hver gang vi er ude. Her får man leveret sin mad, der er frisk, der er både salat, brød, 4 retter og dessert. Og der var ovenikøbet mad til frokost dagen efter til børnene. Så jeg synes bestemt det er en rigtig god pris. Skulle man have gæster er det også et fantastisk koncept. Vær sammen med gæsterne i stedet for at stå i køkkenet og få smagt en masse forskelligt sammen. Og jeg handler i hvert tilfælde tit for 500-1000 kr. hver gang vi får gæster, og så alt tiden i køkkenet oveni. What to say – I am a fan!

2. Influencer // Marie-Louise

Vi har været så glade for at modtage Homemate i to uger nu. Det er for os en ekstra luksus oven på en hård dag, når vi kan få følelsen af hjemmelavet mad uden alt det hårde arbejde. Vi bestiller ret meget takeaway, efter vi er blevet forældre, men vi får altid dårlig samvittighed over, at det ikke er sundt! Og her er homemate altså bare en redning, sunde lækre råvare man kan forholde sig til! 

Funktionalitet: 5 ud af 5
Det var super nemt med det hele. Vi bestilte maden om morgenen, mens vi drak morgenkaffe, og så kunne vi glæde os hele dagen til det, vi skulle have. Vi modtog leveringen, lige præcis det tidspunkt vi havde valgt, lige til døren. Perfekt i en travl hverdag! Vi fik både færøsk laks og bøf bearnaise. Så lækkert og alle var mætte og tilfredse efter maden. Men vi havde stadig plads til de lækre kanelsnegle, vi også havde bestilt, som bare skulle en hurtig tur i ovnen. Det hele er pakket så praktisk og nemt, at det er lige til at smide i ovnen.

Nødvendighed: 3 ud af 5
Vi har tidligere handlet ind på Nemlig, da det er nemmere og sparer os for rigtig meget tid i hverdagen. Men Homemate er for os en luksus. der lige gør det lidt nemmere. Vi slipper for alt bøvlet, og det føles lidt som at spise ude, hjemme i egen stue. Det er ikke en nødvendighed for os, men det gør hverdagen lidt sjovere. 

Kvalitet: 5 ud af 5
Det er super god kvalitet, man modtager. Der er lækre, friske råvarer og ikke alt muligt fyld, samtidig med, at det er lækkert mad. Kvaliteten af Homemates måltider virker noget højere, end når vi ellers bestiller takeaway. Så det er klart en kæmpe fordel, og giver også lidt point på vores samvittighedskonto.

Pris: 3 ud af 5
I forhold til måltidskasser er prisen høj. Men hvis man bruger det, som vi gør, altså i stedet for takeaway, så er prisen rigtig fin! Jeg ville dog nok bruge det mere, hvis prisen var lavere. Eller hvis man fx kunne købe én stor familie-portion, som vi alle kunne dele og derved holde prisen lidt nede.

3. Influencer // Malene

Vi er ret så vilde med ideen “ready to cook”, hvor vi på blot 15/20 minutter, har aftensmad klar til hele familien. I en travl hverdag hvor der er mange bolde i luften og ikke mindst meget skiftende arbejdstider, har det været rart ikke at skulle tænke på aftensmaden i de to uger, vi har testet Homemate nu. Vi har efterhånden prøvet forskellige måltidskasser, men Homemate skiller sig ud fra de andre ved at have lavet alt forarbejdet. og vi kun skal klare det sidste af tilberedningen i ovnen. Det giver for os mere ro i hverdagen og plads til mere leg og kvalitetstid med vores børn SAMMEN. 

Funktionalitet: 5 ud af 5
Det er super nemt at bestille fra deres hjemmeside. Maden er inddelt under forskellige kategorier fx til den søde tand, til små maver osv. Størrelserne på portionerne er tilpasset, så du ikke går sulten i seng. Vi valgte faktisk kun at varme den ene børneret, da der var så meget mad, at en enkelt var nok til vores to børn. Man kan bestemme om man vil have leveret eller selv hente. Vi hentede selv maden fra deres butik, da de endnu ikke leverer helt op til Farum, hvor vi bor.

Nødvendighed: 5 ud af 5
For os er det en nødvendighed i en travl hverdag at kunne få leveret mad engang i mellem. Vi har skiftende arbejdstider og derfor prioriterer vi så meget tid sammen som muligt, når vi har fri og er sammen. Der udover er der ikke nogen af os herhjemme, der er en haj i køkkenet. Og så er det lækkert at blive forkælet med gode råvarer og smagsrigt mad. 

Kvalitet: 5 ud af 5
Maden var over alle forventninger, og vi havde alle en smagsoplevelse uden lige. Vi bestilte færøsk laks i rød karry med nudler og ungerne fik en lækker spaghetti bolognese, og alle var rigtig glade og tilfredse.

Pris: 5 ud af 5
Jeg synes, priserne er rimelige i forhold til råvarer, smag og kvalitet. Børneretterne koster 59,- per næse, og det er helt fair efter min mening. Især da vi havde til to børn i samme portion og dermed mad til dagen efter.


Samlet vurdering af Homemate: 54 ud af 60

Funktionalitet: 15 ud af 15
Nødvendighed: 12 ud af 15
Kvalitet: 15 ud af 15
Pris: 12 ud af 15


Om testproduktet:

Produkt: Hjemmelavet take-away
Brand: Homemate
Beskrivelse: Frisklavet og velsmagende mad af høj kvalitet. Og så er det oven i købet med friske råvarer. Alt forarbejdet er lavet for dig, så det eneste, du skal, er, at varme maden i din ovn. Homemate er svaret på dagligdagsudfordringer uden, du skal gå på kompromis med kvaliteten eller prisen.
Pris: Priserne varierer fra 59-155 kroner pr portion, og du kan se hele udvalget samt bestille lige her.

Skriv et svar