Mommytime: Koncert med Michael Bublé

Kan der være langt imellem mommy-time for dig? We feel you. Det kan der også for vores Momstere! Derfor inviterede vi ti af dem til koncert med Michael Bublé. Du kunne måske se på vores Instagram, hvor vi delte mødrenes stories, at de alle ti havde en fest! Tre af dem har anmeldt koncerten og hele aftenen uden børn, og du kan læse dem lige her.

Som forælder kan det være svært at finde tid til sig selv. Der skal passes børn, laves mad, gøres rent, vaskes tøj, planlægge eftermiddage og mange andre mor-opgaver. Ind i mellem de praktiske ting, skal der også findes overskud og energi til mommy-time – hvilket kan være svært. Men mor-tid er vigtig, så vi fik momsterne til at lade opvask være opvask og komme med ud til voksenkoncert og hygge med andre momstere en hel aften.

De tre mødre, der har anmeldt mommy-time med Michael Buble er:

1. momstertester // Ditte

Da jeg så opgaven mommytime, var jeg så klar til at deltage. Jeg har svært ved at prioritere mig selv, og har derfor ikke været ude siden jeg var gravid med min yngste. Lysten der endnu mere, fordi det var med Michael Bublé! Da det var første gang med en Michael Bublé koncert, vidste jeg ikke, hvad jeg kunne forvente. Men hold nu op! Det gik nemt at finde og snakke med de andre Momsters. Det gik nemt at komme ind i Royal Arena og finde pladser. Og sikke nogen pladser. Michael Bublé var ikke mindre end fantastisk. Han formåede at gøre koncerten intim, selvom der var mange tusind mennesker. Han var humoristisk, sød og smilende, og var bare på hele tiden. Han gav sig tid til at tage selfies midt i det hele, og havde bare en fest. Det smittede helt vildt. Jeg havde en fest!

Funktionalitet: 5 ud af 5
Som skrevet var Michael helt fantastisk, og han overraskede mig positivt. Lyden var perfekt, og de havde gjort meget ud af sceneshowet og omgivelserne. Jeg kan ikke få armene ned. Jeg er overrasket over en fantastisk koncertoplevelse.

Kvalitet: 5 ud af 5
Det at kunne smide alt til side og bare være sig selv, er virkeligt svært for mange mødre: inklusiv mig selv. Jeg nød derfor hvert et sekund. Samtidig var de andre Momstere søde, og vi snakkede som om, vi havde været venner i 10 år. Jeg glemte alt derhjemmefra, og havde en fest, så da jeg blev vækket morgnen efter kun 4 timers søvn, var energiniveauet i top, og jeg var klar til at lege med sønnen.

Pris: 5 ud af 5
Jeg kommer til at gentage mig selv, kan jeg mærke: men koncerten overraskede mig positivt. Jeg er klar på endnu en koncert med min kæreste eller nogle veninder, når han kommer til Danmark igen! Tusind tak for en fantastisk oplevelse.

2. momstertester // Cathrine

Michael Bublé koncerten i Royal Arena var en helt igennem sublim oplevelse. Det er normalt ikke en genre, jeg har gjort mig så meget i, men Michael Bublé leverede en smuk og rørende koncert. Michael Bublé fik alle med. Som koncertgænger blev man draget af stemningen fra start til slut, og sangstemmen gjorde selv den trætteste mor varm om hjertet og blød i knæene. Jeg er glad for, at jeg takkede ja til dette arrangement for at udvide min musik-horisont, men også for at møde nogle andre skønne mødre til en aften uden børn. Jeg kan leve længe på denne fantastiske oplevelse!

Funktionalitet: 5 ud af 5
Koncerten var formidabel, og Michael Bublé leverede en suveræn præstation. Hans stemme er så smuk og det lød vidunderligt i rammerne i Royal Arena.

Kvalitet: 5 ud af 5
Det var uden tvivl tiltrængt med mommy-time. Så det var en fantastisk aften med fokus på mor og glæden ved en stor oplevelse. Man kommer hjem med fornyet energi.

Pris: 5 ud af 5
Koncerten var alle pengene værd. Alle burde opleve Michael Bublé live.

3. momstertester // Louise Mia

Da jeg først så opslaget, om at komme med til koncerten, havde jeg ikke overvejet, at jeg rent faktisk endte med at komme med. Jeg følte mig heldig, da jeg modtog beskeden, Jeg følte lidt, at jeg havde vundet en spændende konkurrence – og jeg vinder ellers aldrig! Så kom nervøsiteten – hvem er de andre mødre? Er de søde? Bliver jeg en outsider? Men mest af alt, var jeg spændt og glædede mig; både til god musik, Mortid og til at møde en masse andre mødre. Jeg elsker koncerter, men tager for sjældent til dem. Alle mødrene var søde, snaksaglige og sikkert lige så nervøse og spændte som jeg selv. Jeg har hørt Michael Bublé på repeat lige siden, og venter spændt på, at tiden bliver til hans julemusik. Næste gang han kommer til Danmark skal jeg UDEN TVIVL til hans koncert igen!

Funktionalitet: 5 ud af 5
Lyden var fantastisk. Michaels stemme lød som på Spotify – helt fejlfri! Han var i ét med publikummet, og var jordnær, humoristisk og sjælevarm. Alt fra dybe kærlighedssange til festlige ballader blev spillet, og stemningen i salen var helt i top. Man kunne virkelig føle, at han satte pris på, at folk have valgt at bruge deres tid og penge på netop ham og hans koncert. Selv orkesteret og alle der var på scenen, virkede glade, og der var ikke en finger at sætte på noget! Lysshow, taler ind imellem sangene, anekdoter, jokes og musik i verdensklasse. 

Kvalitet: 4 ud af 5
Det eneste der ville opgradere til et 5’tal var hvis vi havde haft mere tid sammen før eller efter koncerten. Lidt mad, en drink eller andet, for at lære hinanden bedre at kende inden eller sparre om koncerten efter. Når det så er sagt, var det dejligt at være ude. Det giver altid ny energi. Især når musik og helheden af koncerten var fantastisk. Jeg kom hjem svævende på en sky, og humøret var i top! Det giver en ny energi og overskud, når man har været ude. Det er som om, man lige bliver “refueled” og får opladet batterierne. Især når man har haft en så fed oplevelse. Det er dejligt at være ude med andre mødre og skønt at møde nye søde mennesker. Jeg har aldrig haft en mødregruppe, da jeg var på barsel i Spanien, så det føles altid så rart, når en masse mødre er samlet og kan relatere til ens små hverdagsproblemer med børn i trodsalderen, mortid og følelsen af frihed, når man endelig er ude. 

Pris: 5 ud af 5
Jeg overvejede hele vejen hjem om jeg også skulle til koncerten dagen efter. Jeg har aldrig været til så fantastisk koncert. Nogensinde. Og jeg har altså været til mere end bare en håndfuld, foruden festivaller mm. Jeg syntes bestemt, det var prisen værd. Han fortjener hver en krone. Ikke nok med, at musikken og Michaels stemme er en fryd, så er han en entertainer, der får alle fra publikummet med. Det er svært at sætte ord på, hvor utrolig skøn, fantastisk, smuk og dejlig koncerten var, fra start til slut. 


Samlet vurdering af Mommy-time og koncerten med Michael Bublé: 44 ud af 45

Funktionalitet: 15 ud af 15
Kvalitet: 14 ud af 15
Pris: 15 ud af 15


Om testproduktet:

Produkt: Koncert med Michael Bublé
Brand: All Things Live
Beskrivelse: All Things Live arrangerer koncerter og andre oplevelser i Danmark. Der er forskellige shows at opleve, så der er noget for enhver smag.
Pris: Prisen på billetter varierede fra 695 til knap 4.000 kroner. Andre oplevelser fra All Things Live kan findes her.

Skriv et svar