Multifunktionel kørepose fra DuniDuo

Du kender det måske? Du skal ud af døren med din baby, og du har armene fyldt. Tæpper, soveposer, tøj, dyner, lift, barnevogn, pusletaske og meget mere. Og også en baby! Du har pakket halvdelen af huset for at kunne komme afsted. Men med denne kombipose får du alt i én pose: lift, dyner, legetæppe og kørepose. Med kombiposen kan du derfor komme hurtigere ud af huset.

DuniDuo har skabt en kombipose, der passer perfekt til de fleste børnefamilier. Posens funktioner gør, at du ikke skal tage flere forskellige ting med til din baby. Du får et produkt med mange af de mest nødvenige funktioner: lift, sovepose, legetæppe mm.

Følgende tre mødre har testet kombiposen fra DuniDuo:

1. momstertester // Natasja

Vi har de seneste uger testet kombiposen med uld fra DuniDuo, og vi er glade for den. Den er lækker i både kvalitet og design, og min datter Alba sover som en drøm i den. Jeg synes, en kombipose er et must, når man har små børn. Det er meget nemmere, at man ikke skal bøvle med flyverdragter, dyner og tæpper; men bare kan give barnet en hue og et par luffer på, og så ned i posen. For os gør det hverdagen nemmere – specielt om morgenen, hvor det af og til godt kan kræve lidt at få alle mand ud af døren til tiden. At den så også kan anvendes til mange forskellige formål, og i forskellige vogne, er et kæmpe plus. 

Funktionalitet: 5 ud af 5
Kombiposen har mange smarte funktioner og kan bruges til flere formål: blandt andet som lift, kørepose, tumletæppe, sovepose – og så kan den bruges både i barne- og klapvogn. Den er nem at åbne og lukke, hvilket er rart når vi fx er inde og aflevere storesøster i børnehave, når vi er i indkøbscentret mm. Når vi er på besøg ude, er det nemt lige at tage kombiposen med ind, og åbne den op til et tumletæppe til Alba. Det er rart at kunne nøjes med kun at have kombiposen med, så man ikke behøver slæbe det halve af huset med sig til en dag ude. Der medfølger to dyner til kombiposen – en forårs- og en efterårsdyne. Lægges de to dyner sammen, har man en vinterdyne, der kan bruges helt ned til -10 grader. Forårsdynen er lavet i 100% rayon, og kan vaskes på 60 grader samt tørretumbles. Efterårsdynen, som både er selvrensende og temperaturregulerede, er i 100% uld. Det er nemt og overskueligt at tilføje og/eller fjerne en dyne, alt efter vejret, som lige nu er meget skiftende. Hovedstykket kan også justeres rundt om barnets hoved for tilpasning i forhold til vejret. 

Kvalitet: 5 ud af 5
Jeg er meget imponeret over kvaliteten af kombiposen, og jeg synes at Duniduo har formået at skabe en multifunktionel kombipose med mange gode egenskaber. Uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Pris: 5 ud af 5
Jeg kan kun anbefale kombiposen fra DuniDuo. Kvalitet, funktioner og komforten er fantastisk, og posen kan bruges længe af det enkelte barn. Derudover er den skabt i et tidsløst, flot design og i en sådan kvalitet, at kombiposen sagtens kan gå i arv mellem flere børn. Med det flotte design, den super lækre kvalitet og de mange funktioner i forhold til lignende køreposer på markedet, mener jeg, at denne har en helt fantastisk skarp pris. 

2. momstertester // Emma

Jeg har aldrig ejet en kombipose til mine piger, derfor sagde jeg ja til at teste denne kombipose fra DuniDuo. Jeg har altid tænkt, at en lift eller barnevogn med dyne var nok. Men efter at have testet denne kompipose, så har jeg fået øjene op for, hvor meget glæde den giver både mig som mor og mine børn. Det er for mig meget nemmere at tage posen med rundt, i stedet for at pakke barnevogn, lift eller legetæppe. Her har jeg alt i én, og så vejer den ingenting, hvilket er super dejligt, når baby begynder at veje godt til. Jeg benytter mig meget af den, når vi er ude for hjemmet, men også til at putte min baby i inden jeg lægger hende ud for at sove hjemme. Jeg fortryder, at jeg ikke havde sådan en pose med bæreplade dengang min datter på 2 var baby, men det er super skønt at have fået den nu, hvor der er kommet en baby mere til. Det gør det hele meget nemmere for os i hverdagen at eje en kompipose fra DuniDou. 

Funktionalitet: 5 ud af 5
Denne kompipose fra DuniDuo er smart. Den har en indbygget bæreplade og stropper, så den kan bruges som lift. Den kan foldes helt ud, så når man har den med som en erstatning for lift,  kan den anvendes som legetæppe. Her synes jeg, den er dejlig at have med på shoppeture og caféture, da det er nemt at tage posen med ind, i stedet for barnevogn eller lift. Vil man bruge den i en klapvogn, så passer den perfekt i målene. Betrækket har huller til barnevognssele og klapvogn. Posen kan anvendes lige fra fødselen og kan følge med barnet i flere år, da den er forlænget med 10cm, og derfor er dynen længere end normalt. 

Kvalitet: 5 ud af 5 
Kvaliteten er langt bedre end hvad der forventes af prisen, og funktionen af den rækker længere end man selv regner med. Lækker dundyne og ulddyne følger med, og man kan derved skifte indholdet i posen, så det passer til barnets behov. Perfekt kompipose til dem, der vil gøre det nemt at komme ud af døren med en baby. Eller til dem, der har større børn, som skal pakkes godt ind i barnevognen. 

Pris: 5 ud af 5
Kompiposen lever langt op til prisen og mere til. Den har så mange funktioner og lækker i kvaliteten, at prisen er over tilsvarende. 

3. momstertester // Camilla

Mine børn har altid sovet lur ude i barnevogn, og derfor har de altid brugt en sovepose, kørepose eller lignende – alt afhængig af sæsonen. Jeg følte mig som en del af målgruppen, og sagde derfor ja til at teste kombiposen fra DuniDuo. Mine forventinger var at prøve en pose, der var mere end “bare en sovepose”, og det synes jeg, det er.

Funktion: 3 ud af 5
Jeg synes, at det er en god pose. Jeg er vild med flere af funktionerne, bl.a. velcrolukningerne, muligheden for at udskifte dyner, samt bruge to dyner p én gang. Desværre synes jeg, at det kunne være besværligt at tilføje to dyner pga. bindefunktionen. Jeg er vild med, at den kan bruges som legetæppe. Den er fed at have med, for når baby har sovet, kan baby lege videre på tæppet. Jeg gad godt, at hovedet var dækket lidt mere ind. Strammefunktionen oppe ved hovedet er upraktisk, da snorene nemt kan gå igennem, hvis knuden går op, eller hvis den er blevet løsnet for meget. Vi har benyttet alle funktionerne: lift med bæreplade, sovepose med to dyner, samt legetæppe. Det har været brugbart, når jeg har skulle fra A til B, og både have sovepose, lift og legetæppe med i én pose. Kæmpe plus!

Kvalitet: 4 ud af 5
Jeg synes, at alt udvendigt og indvendigt materiale er behagligt, og det virker til at være godt og slidstærkt. Jeg er vild med det lille hovedeklæde, der følger med. Dog synes jeg ikke, at det stilmæssigt passer til posen. Jeg synes, at de aftagelige stropper gør, at jeg er lidt utryg ved at bære den med baby i: i frygt for at de skulle gå op. Men jeg kan godt lide idéen med, at de kan tages af.

Pris: 2 ud af 5
Jeg kan godt se, hvorfor prisen er sat, som den er; den har mange funktioner. Dog synes jeg, at den bliver dyr, hvis man både skal have ulddyne og sommerdyne med. Jeg synes desværre også, at lukkefunktionen ved hovedet trækker ned; der er flere ender, der skal binde, hvilket jeg ser som en besværlig funktion. Det kan desværre være et ”tidskrævende irritationsmoment”, når man står, og skal lægge en lille til at sove på samme tid, hvis lukkefunktionen ved hovedet skal rettes på. Alt i alt har det været en dejlig pose at have. Den fungerer godt som den er, men kunne godt forbedres.


Samlet vurdering af kombiposen fra DuniDuo: 39 ud af 45

Funktionalitet: 13 ud af 15
Kvalitet: 14 ud af 15
Pris: 12 ud af 15


Om testproduktet:

Produkt: Kombipose
Brand: DuniDuo
Beskrivelse: Tanken bag kombiposerne fra DuniDuo er, at man ikke skal tilkøbe ekstra dele for at kunne bruge et dyrt produkt som en kørepose hele året. Kombiposen har derfor flere forskellige funktioner: lift, kørepose og legetæppe.
Pris: Priserne på kombiposerne starter på 1225 kr., og de kan købes lige her.

Skriv et svar