Smukt, økologisk børnetøj af høj kvalitet fra Müsli

Børnetøj skal kunne modstå mange udfordringer: aktive børn, leg og mange omgange i vaskemaskinen. Det skal samtidig se pænt ud og føles behageligt for barnet at have på. Vores momstere og deres unger har testet økologisk og GOTS-certificeret børnetøj, der netop kan leve op til de krav, som vi forældre har til børnetøjet.

Efterårskollektionen fra Müsli by Green Cotton er som sædvanlig økologisk og GOTS-certificeret, så du trygt kan klæde dit mest dyrebare i det. Kvaliteten af tøjet er høj, så det kan tåle, at børn er børn, når de har det på, og at mor og far kan vaske det, når det trænger.

Følgende tre mødre har, sammen med deres børn, testet børnetøjet fra efterårskollektionen fra Müsli by Green Cotton:

1. Momstertester // Heidi Malene

Min datter og jeg har testet børnetøj fra det økologiske og GOTS certificerede brand Müsli, og valgte at fokusere på dette nye sæt til min 3,5 årige datter. Hun valgte det selv – hun er nemlig helt vild med “purple og blomster”, som hun siger. 

Funktionalitet: 5 ud af 5
Udvalget af pigetøj er smukt. Der fanger Müsli for alvor min interesse på prints. Printsene er ikke alt for farverige og forvirrende og de blendes heller ikke sammen på kryds og tværs. Mendet er doucede prints, der følger modens farver. Min datter er 105 cm, og bruger normalt 104 i tøj. Jeg bestilte derfor også tøjet i 104, og det passer perfekt – helt almindeligt i størrelsen. 

Kvalitet: 5 ud af 5
Hvis jeg har muligheden for at købe økologisk og GOTS certificerede produkter, så gør jeg det. Det er et vigtigt emne at støtte op om. Du er sikker på, at alt er i orden – og at varerne ikke er produceret under forkerte og uacceptable forhold. Det vigtigste for mig er designet og kvaliteten. Jeg går nemlig op i, hvordan mine børn er klædt, og vi følger moden. Min datter går i børnehave, og her kommer tøjet ofte på prøve. Derfor er det vigtigt, at kvaliteten er holdbar. Det indtryk har jeg af Müsli. Det føles rigtigt, slidstærkt og holdbart. 

Pris: 5 ud af 5
Jeg synes, Müslis produkter er billige. Mange af tingene havde jeg forventet kostede mere – men her blev jeg positivt overrasket, for hvem vil ikke gerne have billigt børnetøj, der er økologisk og GOTS certificeret?

2. Momstertester // Amina

Vi har de seneste uger testet det lækreste tøj fra Müsli, og vi har været glade for det. Vi bestilte et uldsæt i en lækker eftersårsbrun farve samt en grå uldbluse og en efterårsgul bluse til min søn. Tøjet er i lækker kvalitet og design, og jeg er vild med farverne. Jeg går meget op i, at tøjet til min søn er lavet af økologisk materiale, men samtidig må det også være flot at kigge på. Jeg synes oftest, at det er svært at finde andre farver end blå til drengebørn, og der må man sige, at Müsli har et kæmpe udvalg. Kvaliteten af tøjet har været tilfredstillende. Selvom uldsættet har været vasket et par gange, så kan man hverken se det på kvaliteten eller udseendet. Alt i alt har vi været tilfredse med tøjet!

Funktionalitet: 4 ud af 5
Vi har været tilfredse med funktionaliteten af tøjet. Uldsættet kom i en lækker eftersårsbrun farve, og tilsvarende fandt jeg en grå uldbluse som passede til. Derudover fandt jeg en lækker efterårsgul bluse i efterårskollektionen, som jeg også bare måtte eje til min søn! Det var for en gangs skyld dejligt at finde noget tøj, som var ”anderledes” i farven end det klassiske blå tøj til drenge. Tøjet passede fint i størrelsen. Bukserne var dog lidt til den store side, men det virkede fint, når man foldede det op for enden. Både bukser og bluser var konfortable og virkede rare at have på. Min søn er en meget aktiv og energisk dreng, så det at tøjet kan bruges, når han tumler rundt på gulvet, er klart et plus, og noget jeg kigger efter, når jeg skal købe tøj til ham.  

Kvalitet: 5 ud af 5
Kvaliteten af tøjet får topkarakter herfra. Vi har ikke været andet end tilfredse med kvaliteten. Det betyder meget for mig, at tøjet både er økologisk og GOTS certificeret, når jeg vælger tøj til min søn. Dermed kan man shoppe med god samvittighed  Tøjet er lækkert og blødt. Isæt uldsættet føles blødt og behageligt at have på. Selvom det er blevet vasket et par gange, er det stadig lige så lækkert og blødt, som da vi fik det. Efter et par ganges vask, holder farven på tøjet sig også godt. 

Pris: 5 ud af 5
I forhold til tøjets kvalitet og funktionalitet, så virker prisen fornuftig. Oftest kan man også finde Müslitøj på tilbud, og dermed få det 40-50 % billigere. Sammenlignet med andet tøj som er i samme kvalitetsklasse, så er prisen for Müslis kollektion, efter min mening, billig.

3. Momstertester // Lisa

Hjemme hos os køber vi stort set kun økologisk babytøj, og derfor blev jeg ekstra glad, da vi fik muligheden for at teste børnetøj fra Müsli. Jeg synes, det er fantastisk, at vi sammen kan skåne miljøet. Når jeg shopper tøj til mine børn, ligger jeg også stor vægt på kvaliteten og funktionaliteten af tøjet. Med små børn er det vigtigt, at tøjet kan tåle at blive leget i og blive vasket ofte. Jeg var derfor spændt på at teste tøjet fra Müsli, da jeg altid har syntes godt om deres udtryk og design.

Funktionalitet: 4 af 5
Jeg bestilte et sæt tøj til både min søn Elian og min datter Emilia fra Müslis fine efterårskollektion. Jeg havde forelsket mig et smukt “vintageprint” til Emilia og et mere basic sæt til Elian i “sweat-kvalitet”. Tøjet til Emilia passer helt perfekt! Jeg bestilte det i en større størrelse, så hun kan vokse lidt i det. Jeg blev positivt overrasket, da printet faktisk er smukkere i virkeligheden end på produktbilledet. Sættet til Elian er desværre en smule for stort. Man kunne enten vælge 80/86 eller 92/98. Elian er en 92 nu, så jeg valgte den store størrelsem og der går lige et par måneder, før han kan passe tøjet. Jeg synes, det er ærgerligt, man ikke bare kunne vælge en 92, så han kunne bruge det nu. 

Kvalitet: 5 af 5
Emilias tøj er så blødt. Det er blevet vasket en del gange nu, og pasformen er stadig fin, og printet er ikke falmet. Det er præcis det, jeg leder efter, når jeg shopper tøj til hende. Elians sæt er også helt smørblødt indvendigt, og den mørkeblå farve er fin. Jeg synes, det er fantastisk, når kvaliteten er så god. På den måde kan man genbruge tøjet i flere generationer, uden det ligner aflagt tøj. Endnu en miljøvenlig fordel ved tøjet fra Müsli.

Pris: 5 af 5
Jeg synes prisen og kvaliteten passer rigtig godt sammen. Det er ikke i den helt billige ende, men dog heller ikke i den helt dyre. Det ligger lige midt imellem og med kvaliteten in mente, så synes jeg, det er rigtig godt givet ud. Det er ikke sidste gang, vi shopper tøj fra Müsli.


Samlet vurdering af børnetøjet fra Müsli: 43 ud af 45

Funktionalitet: 13 ud af 15
Kvalitet: 15 ud af 15
Pris: 15 ud af 15


Om testproduktet:

Produkt: Tøj
Brand: Müsli by Green Cotton
Beskrivelse: Müsli by Green Cotton er økologisk og GOTS-certificeret børnetøj. Tøjet er kvalitetstøj, der ikke går på kompromis med den høje kvalitet, så både barn og forældre får det bedste børnetøj. Designet på tøjet er æstetisk, men stadig så ungerne føler sig tilpas i tøjet.
Pris: Prisen på tøjet fra efterårskollektionen varierer fra 49 kroner til 699 kroner. Tøj fra kollektionen kan shoppes lige her.

Skriv et svar