Leg og hygge udenfor på gyngestativ fra Wickey

Winter is coming – men ungerne skal ud og lege. Helst på legepladsen! Men hvad gør man lige, hvis ikke mor har tid til at gå med på legepladsen, og ungerne ikke kan rende selv? Så sender man ungerne i haven, hvor de kan lege på deres nye gyngestativ. Tre Momstere fik leveret et gyngestativ til huset, så ungerne kunne lege løs. læs anmeldelsen af gyngerne samt hvordan det gik, når de selv skulle samle gyngestativerne.

Et gyngestativ i egen have indbyder til mange timers sjov og leg udenfor. Ungerne elsker skærmtid, og der er altid en god undskyldning for at blive indendørs, når vejret er koldt. Det er slut nu, hvor en gynge i haven giver nem adgang til aktiv leg for både dig og dit barn.

Følgende tre mødre har testet gyngestativet fra Wickey:

1. momstertester // Dea

Jeg sagde ja til at modtage et gyngestativ fra Wickey, fordi det forhåbentlig kan få os noget mere væk fra de elektroniske enheder, så vi i stedet kan tilbringe en masse gode stunder sammen udenfor. Som enlig mor, måtte jeg selv ty til værktøjet for at samle gyngestativet. Det var en sjov udfordring, og jeg kom på dybt vand. Især da jeg fandt ud af, hvor mange forskellig slags værktøj, jeg skulle bruge. Jeg fulgte manualen så godt som muligt: og med en portion tålmodighed, var det rimelig lige til. For os betyder gyngestativet forhåbentligt rigtigt mange gode timer i haven.  

Funktionalitet: 3 ud af 5
Gyngen blev leveret i tre pakker. De var beskyttet godt i bobleplast og papkasser. I den ene af kasserne fandt jeg en manual, diverse skruer og tilbehør til at samle gyngen. For en nybegynder som mig var manualen lidt svær at forstå, men efter lidt tålmodighed og en grundig gennemlæsning, var den til at forstå. På en af de første sider i manualen, var det vist, hvilket værktøj jeg skulle bruge, hvilket var MEGET rart. Dog kunne jeg godt have brugt, at det var anført, hvilken slags værktøj, jeg skulle bruge til at samle de forskellige ting. Selve opsætningen af gyngen gik fint. Jeg kunne ene mand nemt samle den selv.

Kvalitet: 5 ud af 5
Gyngens kvalitet er god. Den virker solid og stærk. Den kan sagtens holde til voksne mig. Vi er glade for gyngen, hvilket har medført, at vi har haft meget mere tid udendørs, end vi plejer. Min datter kan selv komme af og på gyngen og gynge frem og tilbage, og hun nyder det. Gyngen er sat i et par kroge, så vi kan altid skifte gyngen ud til en anden, hvilket er smart, så min datter Karla på 7 mdr. også kan gynge med.

Pris: 5 ud af 5
Gyngen er helt sikkert pengene værd. Jeg synes faktisk, du får meget for pengene, for en solid gynge af god kvalitet. Jeg synes, det er fint, at man kan få en enkeltmands gynge, så de fleste økonomisk set kan være med samtidig med, at det er et rigtig godt produkt.

2. momstertester // Sandra

Vi valgte at sige ja til at teste dette gyngestativ fra Wickey, da vi mangler flere udendørsaktiviteter, og noget som ungerne kan hygge med. Og her er et gyngestativ PERFEKT!

Funktionalitet: 3 ud af 5
Levering af gyngestativet var fin. Gyngen kom flot pakket ind og lige til døren. Min mand Mads er tømrer/snedker, og han fik lov til at samle den. Han syntes ikke, at manualen var korrekt og særlig god at følge, da målene i mm ikke helt passede. Så han gættede sig til meget af det. Mads syntes, det var træls, at der ikke var borret huller i gyngestative i forvejen, men ellers gik det rimelig tjept med at samle den. Alle tingene var der, og gyngen fungerer som en gynge skal. Ungerne elsker den.

Kvalitet: ​4 ud af 5
Kvaliteten af materialerne i gyngen er fin, og gyngen er stabil. Gyngen har givet min familie og mig mere lyst til at være ude, da der nu er noget at lege på. Vi har ikke så meget udeleg, da vi ikke har meget plads, så denne gynge passer perfekt til os. Vi har fået en glad dreng, der gerne vil ud!

Pris: ​4 ud af 5
Jeg synes, at gyngestativet har en fin pris. Jeg ved ikke, hvad sådan noget koster. Så det var umiddelbart noget, jeg gerne selv ville give.

3. momstertester // Michelle

Jeg sagde ja til at teste dette gyngestativ fra Wickey, fordi jeg har en søn, der elsker at være ude, og som er meget aktiv! En gynge i haven giver en masse glæde og mange timers leg.

Funktionalitet: 4 ud af 5
Vi fik gyngestativet leveret lige til døren så det kunne ikke være nemmere: det er ret så stor, hvis man selv skulle hente den. Det kom i tre pakker, og var pakket fint ind. Jeg følte, det var kvalitet, jeg fik ind af døren. Der var en fin brugervejledning med; den fik manden lov til at nørde med, for der rækker mine kompetencer ikke så langt. Han siger, den var overskuelig. Som altid kræver det jo et overblik og struktur, når man “samler selv”. Min kæreste fik hjælp af min lillebror til at samle: det er en stor ting, så det var godt at være to, så man kan holde og gøre ved. Ingen af dem er håndværkere, så de syntes ikke, det var easy peasy, men det gik. Men de fik den samlet på en time (tror jeg), så helt vildt svært var det heller ikke.

Kvalitet: 5 ud af 5
Der er ikke noget at sætte en finger på ved kvaliteten. Som tidligere nævnt, virker det til at være topkvalitet. Stativet er stabilt og robust, hvilket er noget, jeg sætter stor pris på, når jeg anskaffer mig sådan noget til mit barn. Det er vigtigt, at jeg som forælder føler mig tryg ved at lade mit barn lege med det. For os giver det meget at have vores EGEN gynge i haven. Min søn Witus elsker at gynge, og kan selv bruge den ved at ligge sig på maven på gyngen. Witus er kun lige knap 2 år gammel, så det med selv at sætte sig op på gyngen, kan han ikke endnu. Det fede ved gyngen er jo så, at den kan bruges af børn i mange aldre. Stativet kan vokse med barnet, da gyngen er aftagelig, og man altid kan sætte en gynge i, der passer til barnets alder.

Pris: 4 ud af 5
Jeg synes, prisen er overkommelig, og jeg føler, man får kvalitet for pengene! Jeg ved, der findes billigere gyngestativer derude, men jeg har også set dem; og kvaliteten er slet ikke at sammenligne! 


Samlet vurdering af gyngestativet fra Wickey: 37 ud af 45

Funktionalitet: 10 ud af 15
Kvalitet: 14 ud af 15
Pris: 13 ud af 15


Om testproduktet:

Produkt: Gyngestativ
Brand: Wickey
Beskrivelse: Den klassiske enkeltgynge giver plads til mere sjov i mindre haver. Som forælder skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt der er plads til et stor gyngestativ i din have eller ej, for dette fylder ikke alverden. Du kan løbende skifte selve gyngen ud, så den følger dit barns alder. Det er altså et gyngestativ, du kan have i mange år.
Pris: Gyngestativet koster 1.229 kroner, og kan købes lige her.

Skriv et svar