Vi søger løbende nye familier til at teste familierelevante produkter, der skal testes og omtales via vores jobplatform Momsterjob.

Ønsker du at teste, kan du oprette en gratis profil på momsterjob lige nu. Her lægger vi alle jobs op, som du kan melde dig på. Du kan se detaljer for jobs, hvor du udfylder kriterierne som er følgende:

  • din og dine børns alder
  • din placering i landet
  • følgertal

Så længe du har en Instagramprofil kan du teste. Har du også en blog forøges dine chancer. Dine følgertal og læsertal er ikke det vigtigste – det vigtigste er, at dine sociale medier har en god og stabil engagement.

Derfor kan du med dine 500 instagramfølgere have større chance for at få et job end én der har 5000 følgere, hvis du har en høj performance på din profil.

Når du opretter en profil på Momsterjob vil en algoritme måle din performance på dine platforme. Det er ud fra den rating, du udvælges til jobs.

Vi vælger altid mellem 3-20 familier til at teste. Tre af jer skal udarbejde en anmeldelse, der udgives herinde på Momster Test.

Så har du en skøn familie, der vil prøve en masse lækre ting, så opret din profil gratis i dag på Momsterjob.dk. Vi glæder os til at se dig derinde.